2016-10-01 00:48:05
Φωτογραφία για ΠΕΑΠ: Πρόγραμμα πολιτιστικών δρωμένων Οκτωβρίου -  Νοεμβρίου 2016
Ο θεσμός των Πολιτιστικών Δρωμένων του ΝΠΔΔ ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης αποτελεί ζωντανό πυλώνα της ελεύθερης... καλλιτεχνικής δημιουργίας και της ανάδειξης των Πολιτιστικών Δομών του τόπου μας. Μέσα από την προσπάθεια της καλλιτεχνικής σύνθεσης φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ποιοτικές δράσεις με ανθρωποκεντρικό περιεχόμενο.

Περισσότερο από ποτέ, στις μέρες μας, η επένδυση στον Πολιτισμό σημαίνει επένδυση στην ίδια την Κοινωνία. Σημαίνει επένδυση στις πανανθρώπινες αξίες της Ιστορίας και των Παραδόσεών μας. Με εκδηλώσεις δωρεάν για όλους υποδεχόμαστε τον Οκτώβριο & το Νοέμβριο, προσδοκώντας μοναδικές στιγμές πολιτιστικής αφύπνισης. Μέσα από διαδημοτικές διοργανώσεις, συλλογικές πρωτοβουλίες που έχουν στο επίκεντρο το θέατρο, την εκπαίδευση, τη μουσική, το χορό, τις παραδόσεις, τις τέχνες, την ιστορία και το περιβάλλον διαμορφώνουμε ακόμη ένα πλουραλιστικό πρόγραμμα με ποιοτικά δρώμενα για κάθε ηλικία, χωρίς κανέναν οικονομικό περιορισμό.


Αξιοποιώντας τις Ιδέες και την εμπειρία στο χώρο του Πολιτισμού, ως Διοίκηση του ΠΕ.Α.Π., ενώνουμε δυνάμεις με Φορείς της Αυτοδιοίκησης, με Κοινωνικές Ομάδες, με Ανθρώπους του Πνεύματος, αναδεικνύοντας το έμψυχο δυναμικό του Δήμου μας, σε φορέα υλοποίησης διαδημοτικών εκδηλώσεων χωρίς κανένα απολύτως κόστος, με γνώμονα την ποιοτική ψυχαγωγία των συμπολιτών μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά!

Συνεχίζουμε με τον Πολιτισμό δίπλα στον Άνθρωπο!

Με εκτίμηση,

Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοτική Σύμβουλος

Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.

Φιλόλογος - Εκπαιδευτικός

Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ