2016-10-06 22:00:37
Φωτογραφία για Σουρωτήρι το γήπεδο της Στάνταρ Λιέγης
Μεγάλα προβλήματα έχει ο αγωνιστικός χώρος στο «Stade Maurice Dufrasne», γνωστό και ως «Σκλεσίν», με τους ανθρώπους της Σταντάρ Λιέγης να προβληματίζονται ιδιαίτερα για την κατάσταση του χόρτου που δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες και στο πρόσφατο ντέρμπι με την Άντερλεχτ. Ο αθλητικός διευθυντής της αντιπάλου του Παναθηναϊκού, Σάχα Φέιτονγκς έκανε δηλώσεις σχετικά με το θέμα υποστηρίζοντας ότι γίνονται προσπάθειες για να διορθωθούν τα όποια προβλήματα μέχρι το επόμενο εντός έδρας ματς, το οποίο είναι αυτό με τους «πράσινους» στις 20 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

«Προσπαθούμε να φτιάξουμε τον αγωνιστικό χώρο, βάζουμε άμμο σε κάποια σημεία και κάνουμε νέα σπορά. Είναι αμφίβολο κατά πόσο θα βοηθήσουν οι καιρικές συνθήκες, για να πιάσουν αυτές οι τεχνικές. Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσουμε στη διάρκεια του χειμώνα να το επιδιορθώσουμε
. Θα μας κοστίσει περίπου 100.000 με 150.000 ευρώ, όλοι καταλαβαίνετε πως είναι ένα σημαντικό εγχείρημα», είπε χαρακτηριστικά. Στον βελγικό Τύπο πάντως υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο «Σκλεσίν», με τις αναφορές ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό να είναι ιδιαίτερα «καυστικές» για τη Σταντάρ. «Σε κάθε τάκλινγκ ή δυνατή κόντρα, έφευγαν κομμάτια από το χορτάρι. Το πρόβλημα εξαπλώνεται και προκαλεί χαμένα κοντρόλ, κακές πάσες και αρκετά προβλήματα στους ποδοσφαιριστές», αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Βέλγων και προφανώς στον Παναθηναϊκό ανησυχούν για τον χλοοτάπητα που θα συναντήσουν στη Λιέγη στις 20 Οκτωβρίου.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ