2016-10-06 21:47:02
Φωτογραφία για Κρατούμενες φυλακών ευχαριστούν δημοσιογράφους και απλούς πολίτες για την αμέριστη συμπαράστασή τους
Πρώην κρατούμενη των γυναικείων φυλακών Ελεώνα Θήβας στέλνει τις ευχαριστίες εκ μέρους όλων των κρατουμένων, ενώ τολμάει να περιγράψει την εμπειρία της κατά τη διάρκεια εγκλεισμού της. Αξίζει να δείτε τι γράφει:

Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν εικόνες, νεκρώνουν οι αισθήσεις. Οι ζωγραφιες των παιδιών μουντές έως σκοτεινές ταυτισμένες με το περιβάλλον που τα περιστοιχίζει. Η πολιτεία απών. Αμέτρητες επιστολές με αιτήματα. Αναπάντητα, αδιάφορα. Αγώνας για δικαιοσύνη για μια δεύτερη ευκαιρία. Μόνες; Όχι πια

Με χαρά και συγκίνηση διαπιστώσαμε οτι στον αγώνα μας εχουμε συμπαράσταση. Προσωπικά ως πρώην κρατούμενη και εκ μέρους των κρατουμένων γυναικών Ελεωνα Θήβας θέλω να ευχαριστήσω τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπολο για το ειλικρινές ενδιαφέρον του με αλλεπάλληλες αναφορές στο θέμα των φυλακών και προσωπική ενασχόληση του και με έμπρακτη την συμπαράσταση του πέρα του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος.

Τον Γιώργο Αλεξάτο συγγραφέα που με την ευαισθησία του και την αρχοντιά του δημοσιοποιει τις επιστολές μας και τις αποστέλλει παντού.

Τον Γιώργο Μουργή ακούραστο και ένθερμο συμπαραστάτη στον αγώνα μας.

Τα παιδιά από το blog σας αλλά και τα υπόλοιπα blogs,  που δεκατρείς μήνες είσαστε πολύτιμοι αρωγοί δίπλα μας.

Θέλω να ευχαριστήσω και όλους που στέκονται δίπλα μας,η συμπαράσταση τους μας δίνει δύναμη και ελπίδα.                              

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ