2016-11-01 10:19:14
Φωτογραφία για Το σημείο του σώματος που παραμελείς και μαρτυρά την ηλικία σου
5 κρέμες που θα βοηθήσουν στη διατήρηση της νεανικής όψη σου Η εποχή που ζεις είναι κυριευμένη από τα διάφορα τεχνολογικά επιτεύγματα που ναι μεν διευκολύνουν την καθημερινότητά σου αλλά ταυτόχρονα αλλάζουν και τα δεδομένα σχετικά με την προσωπική φροντίδα. Ενώ μέχρι σήμερα είχες να πολεμήσεις τις πρόωρες ρυτίδες έκφρασης και έβαζες την αντιγήρανση νωρίτερα στη ζωή σου, τώρα πια πρέπει να συμπεριλάβεις στη ρουτίνα σου ακόμα ένα ευάλωτο σημείο του σώματος που δεν είναι άλλο από το λαιμό.

Πόσες ώρες περνάς κάθε μέρα κοιτώντας προς τα κάτω, είτε πρόκειται για το κινητό σου, τον υπολογιστή, το tablet ή όποια άλλη συσκευή έχεις; Είμαι σίγουρη ότι οι ώρες που θα αναφέρεις είναι πολλές ή τουλάχιστον αρκετές για να προκαλέσεις λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο λαιμό σου.

Γι' αυτό όσο βαρετό κι αν σου ακούγεται ήρθε η ώρα να ασχοληθείς και με αυτό το σημείο του σώματός σου ενδελεχώς, αφού στο λαιμό η επιδερμίδα είναι αρκετά λεπτή κι επομένως επιρρεπής στη δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Για να προλάβεις την πρόωρη γήρανση χρειάζεται εντατική φροντίδα και ενυδάτωση σε καθημερινή βάση. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι τα διάσημα brands που εξειδικεύονται στο skin care έχουν εξειδικευμένα προϊόντα γι' αυτό το σημείο, αφού είναι από τα πρώτα στο σώμα που μαρτυρούν την ηλικία σου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ