2016-11-02 05:36:15
Φωτογραφία για Συνέδριο με θέμα «H Νεολαία στρατηγική προτεραιότητα στις Περιφέρειες που μαθαίνουν: Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα και Έξυπνη Εξειδίκευση»
Η Περιφέρεια Κρήτης με την υποστήριξη της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε συνεργασία με την... Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης διοργανώνουν συνέδριο με θέμα : «H Νεολαία στρατηγική προτεραιότητα στις Περιφέρειες που μαθαίνουν: Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα και Έξυπνη Εξειδίκευση». Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στο «Aquila Atlantis Hotel», Υγείας 2, στο Ηράκλειο με ώρα έναρξης στις 10 το πρωί.

Στόχος του Συνεδρίου είναι οι τοπικοί φορείς να ενημερωθούν, να παρουσιάσουν τις πρωτοβουλίες τους, καθώς και να συζητήσουν με τους Αρμοδίους Εκπροσώπους τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που προωθούν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ελληνική Δημόσια Διοίκηση για την έξυπνη εξειδίκευση σε νέες δεξιότητες και γνώσεις, σε καινοτομία και απασχόληση, και κατά συνέπεια σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ