2016-11-23 02:43:09
Φωτογραφία για Μεγαλειώδη Πανσαμιακή συγκέντρωση στη Σάμο για το μεταναστευτικό! ΟΧΙ είπαν οι Σαμιώτες! Video...δηλώσεις!
Διαψεύδοντας όλες τις Κασσάνδρες που μιλούσαν για προεκλογική συγκέντρωση του Δημάρχου Σάμου Μιχ. Αγγελόπουλου στο χθεσινό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό...οι Σαμιώτες βροντοφώναξαν ένα μεγάλο ΟΧΙ στην αδιαφορία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που έχει επιδεινώσει το πρόβλημα στο νησί!

Εκατοντάδες χιλιάδες Σαμιώτες άφησαν χθες το μεσημέρι τα καφενεία, το μάζεμα της ελιάς και τις καφετέριες και μαζεύτηκαν στην κεντρική Πλατεία Πυθαγόρα στη Σάμο και φώναξαν όλοι με μια φωνή "HOT-ΣΤΟΠ" στην παραβατικότητα των λαθρομεταναστών!

Από 33 χωριά και πόλεις της Σάμου, διακρίναμε χιλιάδες νέους, ηλικιωμένους, γυναίκες και μικρά παιδιά να φωνάζουν με συνθήματα και πλακάτ, ότι η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο!

Εκατοντάδες φορείς, σωματεία, σύλλογοι και οργανώσεις "νέκρωσαν" στην κυριολεξία το νησί αναγκάζοντας την κυβέρνηση με αυτή την μεγαλειώδη κινητοποίηση να ξανασκέφτεται την πολιτική της στο προσφυγικό πρόβλημα!


Μάλιστα χθες σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας βλέποντας τα πλάνα δήλωσε πως "...αφού οι Σαμιώτες δεν μας δίνουν χώρους για καινούρια Hotspot θα τους βρούμε μόνοι μας"

Στην χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση δεν έλειψαν και οι εντάσεις, αφού ο Δήμαρχος Σάμου κ.Μιχάλης Αγγελόπουλος σε μια κρίση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ που είχε, παραλίγο να έρθει στα χέρια με συγκεντρωμένους που διαμαρτυρόντουσαν γιατί έδωσε τον λόγο για να απευθύνουν χαιρετισμό, οι εκπρόσωποι των Πολυτέκνων Σάμου, του ΣΑΜΟΣ "SOS" και άλλοι!

"Εγώ δεν είμαι τίποτα μπροστά σε αυτούς τους ανθρώπους" ανέφερε ο δήμαρχος Σάμου! "Σήμερα μιλούν οι πολίτες και εμείς οι αιρετοί βγάζουμε τον σκασμό"!

Τελικά αποφασίστηκε με ψήφισμα που σύμφωνα με υπολογισμούς υπογράφτηκε από 143.153 πολίτες, να απαγορευθεί κάθε δραστηριότητα των Μ.Κ.Ο. (Μόνιμα Κερδοσκοπικών Οργανώσεων) στο νησί και η στάση πληρωμών φόρων προς το κράτος μετά από πρόταση του κ. Αγγελόπουλου!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο από την δυναμικότητα της ομιλίας του δημάρχου Σάμου αλλά και δηλώσεις συνεργάτη του με αφορμή την μεγάλη κινητοποίηση!
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ