2012-05-18 22:34:17
Φωτογραφία για Έχασε στις λεπτομέρειες...
Στην παράταση λύγισε ο ψυχωμένος Ολυμπιακός που ηττήθηκε με 8-7 από την Βουλιαγμένη στον δεύτερο ημιτελικό του Αργοστολίου  και έμεινε εκτός τελικού Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 2005 Στις λεπτομέρειες έχζσσε την πρώτη του φετινή Κούπα ο Ολυμπαικός. Οι ερυθρόλευκοι αν και έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να γυρ΄/ισουν ένα κυριολεκτικά χαμένο παοιχνίδι από 7-4 σε 7-7 στο δεύτερο ημίχρονο , εντούτοις ηττήθηκαν με 8-7 στην παράσταση στον δεύτερο ημιτελικό του Αργοστολίου.

 

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό, τόσο στη επίθεση, όσο και στην άμυνα, αφού στο πρώτο οκτάλεπτο βρέθηκε να χάνει με 1-4, με την Βουλιαγμένη να παίξει έξυπνα και να πιέζει αρκετά στην άμυνά της.

Τα πράγματα κάπως βελτιώθηκαν για τους «ερυθρόλευκους» στο δεύτερο οκτάλεπτο, ωστόσο και πάλι οι πάικτες του Θόδωρου Βλάχου παρουσίασαν σημάδια έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και ψυχραιμίας στην τελική προσπάθεια, κάτι που φανερώνει και το πενιχρό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω , όπου ο Ολυμπιακός έκλεισε το πρώτο μέρος με το απογοητευτικό 25% (2/8)!


Αντίθετα, η Βουλιαγμένη που είδε τον βασικό της τερματοφύλακα Τσαλκάνη να παίρνει νωρίς – νωρίς την άγουσα για τα αποδυτήρια, λόγω εξύβρισης και με το σκορ στο 2-5, βρήκε την δυνατότητα να διατηρήσει το προβάδισμα των τριών τερμάτων μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Κατσαούνη να πετυχαίνει καθοριστικά γκολ για το 4-7.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός βελτίωσε πολύ τη άμυνά του και έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Φώτη Μπλάνη μείωσε το σκορ σε 6-7, με τον διεθνή περιφερειακό του Θρύλου να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των «ερυθρόλευκων» και να βάζει ...φωτιά στο ματς. Ο Ολυμπιακός με τον Νίκο Δεληγιάννη να πραγματοποιεί καταπληκτικές επεμβάσεις κράτησε απαραβίαστη τη εστία του, ενώ ο Μάνθος Βουλγαράκης από την Βουλιαγμένη αποβλήθηκε με τρεις ποινές.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την αντεπίθεσή του και εξακολούθησε να παίζει καταπληκτική άμυνα και ο Σχίζας βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει περίπου τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του ημιτελικού σε 7-7.

Στον υπολειπόμενο χρόνο καμία από τι δύο ομάδες δεν σκόραρε και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην εξάλεπτη παράταση.

Εκεί όπου η Βουλιαγμένη πήρε την πρόκριση για τον τελικό χάρη σε γκολ του Γούνα στην πρώτη επίθεση της παράτασης...

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 3-3, 2-0, 1-0. - 0-1

  http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ