2012-05-18 22:45:06
Φωτογραφία για Τη βοήθεια της Interpol ζητάει η ΕΛ.ΑΣ. για Ρώσους τουρίστες
Μία περίεργη υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές αρχές τα τελευταία 24ωρα, αναζητώντας τα ίχνη μιας τετραμελούς οικογένειας Ρώσων, οι οποίοι κατέλυσαν σε ξενοδοχείο στην Αγία Πελαγία, ώσπου, αναπάντεχα, μία μέρα ... εξαφανίστηκαν!

Η οικογένεια ήρθε στην Κρήτη στις 6 Μαΐου προκειμένου να διαμείνει ως τις 20 του μήνα. Ωστόσο, χωρίς προειδοποίηση το ζευγάρι με τα δύο μικρά παιδιά έφυγε από το ξενοδοχείο 10 ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο και δεν επέστρεψε ποτέ, ενώ μαζί πήραν και τα πράγματά τους, αφήνοντας ελάχιστα πράγματα πίσω!

Το ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο ήρθαν στην Κρήτη άρχισε να τους αναζητά, ώσπου η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία, η οποία εξετάζει με μεγάλη προσοχή την υπόθεση, ενώ, φέρεται να έχει ζητήσει τη συνδρομή της Interpol.

Μαρτυρία - κλειδί θεωρείται αυτή του ταξιτζή που φέρεται να μετέφερε την οικογένεια στο αεροδρόμιο με σκοπό να "πετάξει". Μάλιστα, οι αρχές αναζητούν αν προκύπτουν στοιχεία από τις αεροπορικές εταιρείες που θα βεβαιώσουν ότι η οικογένεια επιβιβάστηκε σε κάποιο αεροπλάνο κι έφυγε από τη χώρα, απλώς αφήνοντας απλήρωτο το λογαριασμό του ξενοδοχείου.

Σε περίπτωση που δεν προκύψει κάτι τέτοιο, οι αστυνομικοί θα εξετάσουν το ενδεχόμενο οι Ρώσοι να συνεχίζουν τις διακοπές τους σε κάποιο άλλο μέρος της Κρήτης ή της Ελλάδας ή ακόμη και το ενδεχόμενο να τους έχει συμβεί κάτι κακό.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ