2012-05-18 22:47:03
Φωτογραφία για Τετ α τετ Μαρινάκη-Πλατινί
Την δυνατότητα να μιλήσει με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί, είχε σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος έχει μεταβεί στο Μόναχο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στο Μόναχο για να δει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πλαίσιο της παρουσίας του είχε ένα τετ α τετ με τον ισχυρό άνδρα της UEFA, Μισέλ Πλατινί ενώ μίλησε και με τον Θόδωρο Θεοδωρίδη.

Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στο περιθώριο της δεξίωσης που γίνεται πριν από τον τελικό. Ο Μαρινάκης ενημέρωσε τον Πλατινί για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα σε ποδοσφαιρικό και όχι μόνο επίπεδο με τον Πλατινί να τον συγχαίρει για την ευρωπαϊκή εικόνα των Πειραιωτών φέτος.

Από μέρους του ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεσμεύτηκε ότι θα κάνει και του χρόνου θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να έχει μία καλή παρουσία στην Ευρώπη η ομάδα του. Εκτός των άλλων οι κ.κ. Μαρινάκης και Πλατινί καταπιάστηκαν και με το πολιτικό σκηνικό στην χώρα μας με τον Μαρινάκη να εκφράζει την σιγουριά ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να βρει λύσεις στα προβλήματά της.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ