2016-12-04 22:20:23
Φωτογραφία για Ήταν... Ατρόμητος και στη Λάρισα
Δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας που τον... εκτίναξε βαθμολογικά πέτυχε την Κυριακή ο Ατρόμητος, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Περιστερίου επιβλήθηκε με 2-1 σκορ της Λάρισας στο AEL FC Arena και  αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση, όπου συγκατοικεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Λημνιός (45΄) και ο Λε Ταλέκ (56΄) πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Κορακάκη, ενώ για τους «βυσσινί» είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μαρουκάκης στο 47΄.

 >>: TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι «βυσσινί» του Σάκη Τσιώλη ανέλαβαν αρχικά τον έλεγχο του παιχνιδιού και απείλησαν άμεσα στο 8΄ με κεφαλιά του Ναζλίδη που «έβγαλε» θεαματικά ο Γκορμπούνοφ. 

Σταδιακά ο Ατρόμητος βελτιώθηκε, χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου με τον Τόνσο στο 20΄ (απέκρουσε ο Ξενοδόχοβ) και άνοιξε το σκορ στο πλέον κομβικό σημείο ενός αγώνα. Στο 45΄ ο νεαρός Λημνιός με εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στέλνοντας τον Ατρόμητο με προβάδισμα στα αποδυτήρια.


Αμεση ήταν η αντίδραση του Τσιώλη με διπλή αλλαγή, περνώντας στο ματς τους Αβραάμ και Μαρουκάκης αντί των Ντοντό και Ντέλετιτς προκειμένου η ΑΕΛ να πιέσει από το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου. 

Το αποτέλεσμα ήλθε πιο σύντομα απ΄ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς! Στο 47΄ ο Ναζλίδης με καταπληκτική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ματθαίο Μαρουκάκη ο οποίος από κοντά ισοφάρισε. 

Εντούτοις, πολύ γρήγορα οι φιλοξενούμενοι επανέκτησαν το προβάδισμα με μια ονειρεμένη αντεπίθεση με Ούμπιδες, Τόνσο, Μπρίτο, Λε Ταλέκ να «κρύβουν τη μπάλα» και τον Γάλλο να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ στο 56΄. Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν «απάντηση» κι έτσι παρέμειναν στη 14η θέση, μόλις δύο βαθμούς πιο ψηλά από τη ζώνη του υποβιβασμού

Κίτρινες: Φατιόν, Φάρκας, Γκόλιας - Φυτανίδης, Κοντοές

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Ναβάρο (63΄ Καπός), Ποτουρίδης, Φατιόν, Ντέλετιτς (46΄ Αβραάμ), Ντοντό (46΄ Μαρουκάκης), Ναζλίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοβ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Ούμπιδες, Μπάγκα, Λημνιός (66΄ Κεϊτά), Τόνσο (88΄ Ζησόπουλος), Μπρίτο (78΄ Καρτάνης), Λε Ταλέκ.
zougla
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ