2012-05-19 01:16:51
Φωτογραφία για Aποκλειστικές φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό pre-eurovision parody show του Φώτη Σεργουλόπουλου στο Shamone!
Ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης με live show το οποίο και έχει γίνει talk of the town κάνοντας πάταγο, αποκλειστικά στο Shamone!!!

Στο νέο αυτό hot spot πάντα διοργανώνεται κάτι το πρωτότυπο και αυτή την φορά, εν όψει και της επερχόμενης Eurovision, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο γίνεται της.. Shamone από κόσμο στο νέο στέκι του Γκαζιού! Ένα εκπληκτικό show δια χειρός Φώτη Σεργουλόπουλου και Γιάννη Αγγελάκη. Οι δυο τους ενώνουν τα ταλέντα τους σε πρωταγωνιστικούς ρόλους! Ο Γιάννης Αγγελάκης από την μια με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο υποδυόμενος από Βίσση έως και Μαρίζα Κωχ και από Μαρινέλλα έως και Marija Serifovic και προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων με τις μιμιτικές του ικανότητες. Ενώ από την άλλη από το show δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος δίνει ρέστα σε ρόλους από Αlexander Rybak μέχρι Ανδρέα Μικρούτσικο και όχι μόνο! Περούκες, μακιγιάζ, αξεσουάρ, φορέματα.. όχι δεν ξαναμπήκε το τριώδιο.. Το Shamone όμως ξεχωρίζει για ακόμα μια φορά στην αθηναϊκή νύχτα προσφέρονταε ένα show υπερπαραγωγή.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο Shamone δεν πρόκειται να βαρεθείτε ποτέ!

Δείτε τις υπόλοιπες ΕΔΩ!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ