2012-05-19 03:23:53
Φωτογραφία για Γνωστή ηθοποιός σώθηκε από θαύμα...
Η ηθοποιός Ρόμη Βασιλειάδη δηλώνει πως οι γιατροί της έδιναν μόνο λίγες ώρες ζωής...Η ηθοποιός παίζει στο πλάι του γνωστού μας Ονούρ, κατά κόσμον Halit Ergenc στην σειρά "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής".

Η Ρόμη βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για γυρίσματα, όταν ξεκίνησαν οι πόνοι στην κοιλιακή χώρα. Εκείνη, όμως τους αγνόησε.

Η ίδια περιγράφει την περιπέτειά της: " Πριν από δέκα μέρες επέστρεψα στην Ελλάδα για να μείνω και να κανονίσω και κάποια δουλειά σε ένα παιδικό θέατρο. Εν τω μεταξύ συνέχιζα να πονάω. Ένα βράδυ ετοιμαζόμουν να βγω, με έπιασε ένας αφόρητος πόνος στην περιοχή της κοιλιάς και αιμορραγούσα. Μαζί μου ήταν ευτυχώς ο φίλος μου. Αμέσως με πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έπρεπε να μπω αμέσως στο χειρουργείο".

Υπήρχε εσωτερική αιμορραγία από μια κύστη, η οποία είχε σπάσει. Αν δεν έμπαινε αμέσως στο χειρουργείο, το αίμα θα έφτανε μέχρι τους πνεύμονες. Η ίδια λέει: " Η ζωή μου κρεμόταν από μια λεπτή κλωστή". Τώρα βρίσκεται στο σπίτι της και αναρρώνει, ενώ παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς.

Η αισιοδοξία της δεν την εγκαταλείπει: " Δεν χάνω το χαμογελό μου. Τέλος καλό όλα καλά!".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ