2016-12-09 08:46:36
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γέννησε τον εγγονό της...
Λίγο πριν ξεκινήσει τη θεραπεία της κατά του καρκίνου στον τράχηλο της μήτρας πριν από τρία χρόνια, η Jessica Jenkins είχε καταψύξει ωάριά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κάρντιφ Μετά τη θεραπεία δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Η μητέρα της Julie Bradford αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα και έφερε στον κόσμο το εγγονάκι της, τον μικρό Jack. O Jack γεννήθηκε την Παρασκευή, με την Jessica να ευχαριστεί τη μητέρα της για το πιο όμορφο δώρο της ζωής της. "Από μικρή λαχταρούσα να γίνω μητέρα και τα όνειρά μας εκπληρώθηκαν".

Η Jessica και ο σύζυγός της Rees αποφάσισαν να προχωρήσουν σε εξωσωματική γονιμοποίηση λόγω των προβλημάτων γονιμοποίησης που παρουσίασε μετά το καλοκαίρι του 2014. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας το 2013 και ενώ ήταν μόλις 18 ετών. "Κατάφεραν να πάρουν 21 ωάριά μου πριν ξεκινήσω χημειοθεραπεία. Επέζησαν μόνο 10, έγιναν έμβρυα και καταψύχθηκαν.


Τον περασμένο Μάιο αποφάσισαν να ξεπαγώσουν ένα από τα έμβρυα, με τη μητέρα της να γίνεται παρένθετη μητέρα στον εγγονό της. Αυτά τα τελευταία τρία χρόνια ήταν τα χειρότερα για τη 45χρονη γυναίκα, καθώς ένιωθε άχρηστη ενώ η κόρη της πονούσε και πάλευε τον καρκίνο. "Ήξερα ότι η Jess ήθελε από μικρή ηλικία να γίνει μητέρα όπως κι εγώ. Όταν ο καρκίνος της στέρησε αυτή τη δυνατότητα, συγκλονιστήκαμε. Αποφάσισα ότι αν θα μπορούσα να γίνω παρένθετη μητέρα, θα άλλαζαν όλα. Ήταν τιμή μου να έχω το παιδί της. Περάσαμε πολύ καιρό στα νοσοκομεία και μας φαινόταν φυσιολογικό. Είμαι απλά πολύ χαρούμενη που αυτή η τελευταία επίσκεψη ήταν για ένα τέτοιο θαυμάσιο λόγο".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ