2016-12-10 06:37:23
Φωτογραφία για Κύπρος: Πολύχρονες ποινές φυλάκισης σε τρεις Νιγηριανούς φοιτητές
Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνέρχεται στη Λάρνακα  επέβαλε σήμερα πολύχρονες  ποινές φυλάκισης, 16 και 13 χρόνια, σε τρεις φοιτητές από τη Νιγηρία ηλικίας 28, 26 και 24 χρόνων οι οποίοι παραδέχθηκαν ενοχή σε  τρεις κατηγορίες για εισαγωγή και κατοχή  10 κιλών και 383 γραμμαρίων κοκαΐνης  με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές διενήργησαν το μεσημέρι της 8ης Μαΐου 2016, έλεγχο στις αποσκευές των τριών  φοιτητών από τη Νιγηρία που έφτασαν από Κύπρο με πτήση από το Ντουμπάϊ.

Κατά τις έρευνες, σε νάιλον τσάντα αφορολογήτων που είχε στην κατοχή του ο 26χρονος Nelson Chidi Igwe, καθώς επίσης και ραμμένα μέσα στο γιλέκο που φορούσε, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός αυγοειδών συσκευασιών, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 3,552 κιλών. Ήταν αυτός που σχεδίασε την μεταφορά γι΄ αυτό το λόγο του επιβλήθηκε η μεγαλύτερη ποινή των 16 χρόνων.


Επίσης, σε νάιλον τσάντα αφορολογήτων που είχε στην κατοχή του ο 24χρονος Adekunle Adeoye ( 13 χρόνια  φυλακή) εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες σοκολατών, εντός των οποίων υπήρχε μεγάλος αριθμός αυγοειδών συσκευασιών με ποσότητα κοκαΐνης βάρους 4,363 κιλών.

Σε νάιλον τσάντα αφορολογήτων που είχε στην κατοχή του ο 28χρονος, Chidielere Johnpaul Nnopu (13 χρόνια φυλακή)  εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες σοκολατών, εντός των οποίων υπήρχε μεγάλος αριθμός αυγοειδών συσκευασιών με ποσότητα κοκαΐνης βάρους 4,385 κιλών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ