2016-12-10 13:50:20
Φωτογραφία για Χειροπέδες σε Αλβανό με δύο εντάλματα σύλληψης και μια καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη στις 7-12-2016, από το Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, ένας υπήκοος Αλβανίας διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) εντάλματα σύλληψης και μία (1) καταδικαστική απόφαση.

Συγκεκριμένα σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσαν:

α) Ένταλμα σύλληψης Ανακρίτριας Πρωτοδικείου Πειραιά για ανθρωποκτονία από πρόθεση 39χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 5-5-2009 εντός ζαχαροπλαστείου στα Καμίνια από άγνωστο άνδρα, ο οποίος εισήλθε στο κατάστημα και την πυροβόλησε μία φορά στο κεφάλι.

β) Ένταλμα σύλληψης Ανακρίτριας Πρωτοδικείου Αθηνών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος 47χρονου ημεδαπού δικηγόρου, όταν τις πρώτες πρωινές ώρες της 21-12-2007 στον Ν. Κόσμο άγνωστος άνδρας κινήθηκε προς το μέρος του κρατώντας ένα μεγάλο πλαστικό κύπελλο, που περιείχε καυστικό υγρό και του το έριξε στο πρόσωπο.

γ) Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) ετών  και είκοσι έξι (26) μηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.  

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στους αρμόδιους Ανακριτές για τις υποθέσεις της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ