2016-12-11 01:41:07
Φωτογραφία για Η Katie Holmes έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες και είναι τόσο όμορφη, όσο φαντάζεσαι
Γύρω στις 20 ημέρες μας μένουν μέχρι το 2016 να μας αποχαιρετίσει οριστικά και μπορεί να σου φαίνονται λίγες για την Πρωτοχρονιά, για τις celebrities όμως που σκέφτονται να κάνουν μια αλλαγή πριν βγει η χρονιά είναι πάρα πολύ λίγες.

Ήδη μέσα σε μία εβδομάδα αυτή είναι η πέμπτη στη σειρά διάσημη κυρία, που επιλέγει λίγο πριν την εκπνοή του 2016 να αλλάξει το look της. Κακά τα ψέματα, οι αφέλειες αποτέλεσαν ένα από τα πιο hot trend της σεζόν αυτής και η Katie Holmes είναι η star, που ξέρει πάρα πολύ καλά πώς να τις υποστηρίξει.

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που δοκιμάζει αυτή την αλλαγή, αφού πριν από μερικά χρόνια τα είχε κόψει και πάλι αφέλειες. Πιο συγκεκριμένα το 2007 η ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της σε ένα πολύ κοντό καρέ με αφέλειες, ενώ και το 2012 η star επέστρεψε και πάλι σε αυτό το look, κάνοντας μόνο αφέλειες κρατώντας το μακρύ μήκος στα μαλλιά της.

2007

2012

Αυτή τη φορά η Katie δεν άλλαξε και πολλά από εκείνη την τελευταία φορά, ωστόσο πραγματοποίησε το απόλυτο hairtrend, αφού οι αφέλειες της δεν είναι μόνιμες, αλλά ψεύτικες. Αν λοιπόν θέλεις να δοκιμάσεις κι εσύ αυτή την αλλαγή, τότε το κόλπο της Katie Holmes είναι η ιδανική λύση!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ