2016-12-11 19:33:30
Φωτογραφία για Λάρισα: Στο νοσοκομείο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά από χτύπημα
Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΓΝΛ νοσηλεύεται ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ανθούπολης Χρήστος Χαλιμούρδας, που αγωνίζεται στη Β’ Τοπική Κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας, μετά από σοβαρότατο τραυματισμό, κατά τη διάρκεια αγώνα, το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγο έξω από τα Φάρσαλα, στο χωριό Βαμβακού, με τον τοπικό Ατρόμητο.

Κατά πληροφορίες, στο 30ο λεπτό του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής μετά από διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλο, έφυγε με φόρα από τον αγωνιστικό χώρο και έπεσε πάνω σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού με αποτέλεσμα να πάθει, όπως σημειώνει σε επιστολή της η διοίκηση της Ανθούπολης, μερική ρήξη νεφρού και εσωτερική αιμορραγία.

Κατά νεότερες πληροφορίες του onlarissa.gr, ο άτυχος ποδοσφαιριστής βγήκε την Κυριακή από την εντατική και νοσηλεύεται στην Ουρολογική κλινική του νοσοκομείου, με τα νεά για την υγεία του να είναι ενθαρρυντικά.

Με αφορμή το συμβάν, η διοίκηση της Ανθούπολης έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων:


"Η σωματική ακεραιότητα των παικτών, που ερασιτεχνικά αγωνίζονται για το πάθος τους, το ποδόσφαιρο, δυστυχώς δεν έτυχε σήμερα της προσοχής του απαράδεκτου διαιτητή κ. Μίχου ο οποίος επέτρεψε στην γηπεδούχο ομάδα ένα πλήρως αντιαθλητικό παιχνίδι, με κορυφαίο ΔΥΣΤΥΧΩΣ γεγονός τον σοβαρότατο τραυματισμό ποδοσφαιριστή της Ανθούπολης με ΜΕΡΙΚΗ ΡΗΞΗ ΝΕΦΡΟΥ και εσωτερική αιμορραγία. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μας βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας οπού και θα παρακολουθείται για το επόμενο 24ωρο τουλάχιστον.

Αυτό προέκυψε από βίαιο σπρώξιμο χωρίς καμία επαφή και σχέση με την μπάλα του αντιπάλου στην γραμμή του πλαγίου, οπού και ο παίκτης μας μετά το σπρώξιμο συγκρούστηκε με το κιγκλίδωμα της περίφραξης του γηπέδου. Και φυσικά ο εν λόγω διαιτητής, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες επαφές των γηπεδούχων (αγκωνιές, κλωτσιές, αντιαθλητικά τάκλιν, σκισίματα φανέλας) είπε το γνωστό 'παίζεται'"...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ