2012-05-19 08:29:03
Φωτογραφία για Χώρισαν 2 μήνες μετά τον γάμο λόγω facebook!
Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από δύο μήνες. Κι όμως η σύζυγος έχασε γρήγορα την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του άνδρα της και δεν θέλει να περάσει μέρα έγγαμου βίου μαζί του. Τι συνέβη; Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, ο σύζυγος δεν άλλαξε την κατάστασή του σε «παντρεμένος» στο facebook με αποτέλεσμα η 28χρονη κοπέλα να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Πληροφορίες από τοπική εφημερίδα αναφέρουν πως ο σύζυγος είπε στο δικαστήριο ότι ξέχασε να ενημερώσει το status του, ενώ σκόπευε να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όπως τόνισε ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος μετά τον γάμο τόσο με την οικογένειά του όσο και με την επιχείρησή του και δεν σκέφτηκε να μπει στο facebook και να αλλάξει την κατάσταση από «ελεύθερος» σε «παντρεμένος».

Η γυναίκα του ωστόσο δεν μεταπείστηκε καθώς θεωρεί ότι εκείνος μπορεί να κάνει κρυφά πράγματα πίσω από την πλάτη της. Έτσι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ο δικαστής δεν το δέχθηκε και τους έδωσε έξι μήνες σε σύμβουλο γάμου.


Πλέον το 1/3 των διαζυγίων οφείλεται στο Facebook, σύμφωνα με νομικό γραφείο. Όπως τόνισε εκπρόσωπός του, αυξήθηκαν κατά 50% οι αιτήσεις διαζυγίου που βασίζονται σε ανεξήγητη συμπεριφορά μέσω facebook τα τελευταία 2 χρόνια.

Το 33% των 5.000 αιτήσεων όρισαν το facebook ως αιτία διαζυγίου. Οι πιο συνηθισμένες αφορμές για να αποφασίσει ένα ζευγάρι να χωρίσει εξαιτίας της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης είναι επειδή οι γυναίκες βρήκαν ερωτικά μηνύματα στη σελίδα του συζύγου τους, φωτογραφίες του συντρόφου τους σε εκδήλωση/πάρτι για το οποίο οι ίδιες δεν είχαν καμία ιδέα ή παρέα με κάποιον/κάποια που δεν θα έπρεπε!
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ