2016-12-12 20:59:14
Φωτογραφία για Παπαρήγα από το Βόλο: Ο καπιταλισμός δεν είναι ανίκητος, αντιμετωπίζει σοβαρά αδιέξοδα
"Αυτό που έχουμε καθήκον να κάνουμε ως κόμμα είναι να συνεχίσουμε ότι κάναμε, αλλά πιο δυναμικά και μαχητικά" Σαφέστατα τα μηνύματα που έστειλε η πρώην Γ.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. Αλέκα Παπαρήγα την Κυριακή από το Βόλο, όπου βρέθηκε ως κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. στο κτίριο του τμήματος Χωροταξίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

«Είναι ανάγκη οι εργαζόμενοι, οι αυτοπασχολούμενοι, οι αγρότες, οι άνεργοι, να αποκτήσουν γνώση των προβλημάτων που προκαλεί ο καπιταλισμός και σε αυτό οφείλουν οι κουμουνιστές να συμβάλλουν, ώστε να ανάψει η σπίθα της γνώσης και να αντιληφθούν όλοι ότι ο  καπιταλισμός δεν είναι ανίκητος και ότι αντιμετωπίζει σοβαρά αδιέξοδα.  Δεν θα καταρρεύσει όμως από μόνος του. Πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από το εργατικό κίνημα και την πάλη των λαϊκών στρωμάτων, που πρέπει να πιστέψουν στη δύναμή τους. Να αγωνιστούν για να πάρουν την λαϊκή εξουσία στα χέρια τους και να θέσουν τον πλούτο της χώρας στην υπηρεσία των αναγκών του λαού», τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα και συνέχισε:

"Ο αγώνας ακόμα δεν είναι τόσος που να μπορεί να βάζει εμπόδια. Δεν αρκεί να παλεύεις μόνο για τα οξυμένα προβλήματα. Αυτό δεν φτάνει. Η διαμαρτυρία δεν πρέπει να είναι μόνο για τα προβλήματα. Χρειάζεται βαθιά γνώση για τον λόγο που υποφέρεις", εξήγησε παρουσία φίλων, μελών και στελεχών του Κ.Κ.Ε. Μαγνησίας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ