2016-12-13 10:05:34
Φωτογραφία για ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ... Άτυχη μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος
Η άτυχη μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Λύθηκε το μυστήριο του θανάτου της Mία αφηρημάδα σκότωσε την άτυχη 56χρονη Αρχοντούλα Λαζουρά – Γουρζελά, αδελφή του δημάρχου Καλαβρύτων, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή χθες το πρωί, χτυπημένη από το αυτοκίνητό της. Η 56χρονη εργαζόταν στο κυλικείο του σχολείου Καλαβρύτων, στο οποίο δούλευε και ο σύζυγός της ως επιστάτης. Ο άνδρας της είχε φύγει νωρίτερα από το σπίτι, για να ανοίξει το εκπαιδευτικό συγκρότημα. Η άτυχη 56χρονη βγήκε από το σπίτι, μπήκε στο αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο υπόγειο, το έβαλε μπροστά μέσα στο χώρο ο οποίος χρησιμοποιείται ως γκαράζ και σταμάτησε στην πόρτα του γκαράζ για να την ανοίξει.

Βγαίνοντας όμως από το όχημα δεν «έδεσε» το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα αυτό να κυλήσει, καθώς το υπόγειο έχει κατηφορική κλήση και να την παρασύρει στην πόρτα του γκαράζ, τραυματίζοντάς της σοβαρά στο δεξί πόδι. Λίγο αργότερα επέστρεψε στο σπίτι το σύζυγός της, καθώς ανησύχησε από την καθυστέρηση να πάει στο σχολείο. Οταν μπήκε στο χώρο του γκαράζ, βρήκε την άτυχη 56χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος.


Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε και μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η 56χρονη Αρχοντούλα είχε χάσει πολύ αίμα από το τραύμα, καθώς έμεινε στο σημείο, χτυπημένη και αβοήθητη, περίπου 2,5 ώρες.

Συντετριμμένος είναι ο δήμαρχος Καλαβρύτων, καθώς έχασε τη μοναδική του αδελφή. Η Αρχοντούλα Λαζουρά – Γουρζελά ήταν μητέρα δύο παιδιών, 30 και 35 ετών. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στα Καλάβρυτα. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 3:30 μ.μ., μετά το πέρας του μνημοσύνου για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ