2016-12-13 17:48:05
Φωτογραφία για Θα είναι αυτή η μεγάλη «επιστροφή» του Pokemon Go;
Η εταιρεία κυκλοφόρησε την τελευταία αναβαθμισμένη εφαρμογή της, στοχεύοντας να ενδυναμώσει εκ νέου το mobile παιχνίδι που ...προκάλεσε φρενίτιδα σε όλο τον κόσμο το περασμένο καλοκαίρι.

Παρά την αισθητή μείωση του ενδιαφέροντος του κοινού, οι αναλυτές εκτιμούν πως το Pokemon Go διαθέτει μία τεράστια βάση παικτών και είναι ακόμη ένα από τα πιο δημοφιλή mobile παιχνίδια.

Οι κυριότερες αναβαθμίσεις, που κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα από την αμερικανική εταιρεία Niantic, η οποία ανέπτυξε το παιχνίδι υπό την άδεια της Nintendo, περιλαμβάνουν:

Την πρόσθεση ενός νέου χαρακτήρα Pokemon, συμπεριλαμβανομένων των Togepi και Pichu

Την κυκλοφορία μίας περιορισμένης έκδοσης του εορταστικού Pikachu, ο οποίος φοράει χριστουγεννιάτικα καπέλα και μπορεί να «αιχμαλωτιστεί» μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε η Niantic τους επόμενους μήνες θα προστεθούν κι άλλα Pokemon στην εφαρμογή. Ωστόσο δεν έγινε καμία αναφορά στη δυνατότητα ανταλλαγής χαρακτήρων ή στην εισαγωγή μαχών μεταξύ πολλαπλών παικτών, που πολλοί χρήστες του παιχνιδιού επιθυμούσαν.


Η αναβαθμισμένη εφαρμογή καλείται να ανταγωνιστεί το νέο παιχνίδι του Super Mario της Nintendo, που θα κυκλοφορήσει στα iPhone την Πέμπτη.

Τους τρεις πρώτους μήνες «ζωής», το Pokemon Go απέφερε έσοδα περίπου 600 εκατομμυρίων δολαρίων και μέχρι σήμερα βγάζει κέρδη 120.000 δολαρίων ημερησίως στη Βρετανία, σύμφωνα με αναλυτές.

Ωστόσο, το κατέβασμα της εφαρμογής έχει μειωθεί δραματικά από τα 79 εκατομμύρια του περασμένου Ιουλίου, σε κάτι λιγότερο από 10 εκατομμύρια τον Νοέμβριο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ