2016-12-13 22:19:31
Φωτογραφία για «Προδότη και πράκτορα των Ελλήνων, ψεύτη που προσβάλλεις την Τσαμουριά»
Επίθεση από Τσάμη σε Βορειοηπειρώτη στέλεχος του ΚΕΑΔ Κορυτσάς

Το στέλεχος του ΚΕΑΔ (Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) στην Κορυτσά, κ. Γρηγοράκης Καραμέλος, έπεσε θύμα επίθεσης Τσάμη.

Περπατώντας με συγγενικό του πρόσωπο στην Κορυτσά μπροστά στον κ. Καραμέλο εμφανίστηκε ο Maxi Vasil Nesto, μηχανικός στην δημόσια υπηρεσία της Κορυτσάς, με απειλητική διάθεση. Το πλησίασε και του είπε: «Προδότη και πράκτορα των Ελλήνων, ψεύτη που προσβάλλεις την Τσαμουριά» και ύστερα τον χτύπησε στο κεφάλι και τον έριξε στο έδαφος.

Ο κ. Καραμέλος έκανε άμεσα καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Από τις 6/12 που συνέβη το περιστατικό εώς σήμερα η αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας σχετικά με το συμβάν εξέδωσε και ο σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»:

Θέμα: Υπόμνημα Διαμαρτυρίας.

Αξιότιμε κ. Γενικέ Πρόξενε Κορυτσάς


Ημείς δια του παρόντος ημών ταπεινού γράμματος, ερχόμεθα μετά από την υπαριθμόν 210/12-12-2016 ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασίν μας να διαμαρτυρηθούμε εντονότατα διά τον αναίτιον προπηλακισμόν του ομογενούς μας, αξιοτίμου κ. Γρηγοράκη Καραμέλιου κατοίκου Κορυτσάς. Μετά από εισήγησίν του ο πρόεδρος μας ο οποίος διακονεί την περιοχήν της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Κορυτσάς και όχι μόνον, επί 24 συναπτά έτη, με όλην την δύναμίν του προσέφερε σε χρήμα και σε είδος άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ …μέχρι και του αίματός του προσέφερε σε Αλβανό μωαμεθανό και τον κράτησε στη ζωή, ακούσαμε με προσοχή και αποφασίσαμε.

Πληροφορηθήκαμε τον αναίτιον προπηλακισμόν του κ. Καραμέλιου , πρώην Βουλευτού της ομογένειας στην Αλβανία, πρώην Γενικού Διευθυντού Υπουργείου περιβάλλοντος στην Αλβανία, πρώην προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κορυτσάς, νυν προέδρου του Κόμματος του ΚΕΑΔ Κορυτσάς, συνταξιούχου καθηγητού Φυσικών Επιστημών Δ/μιας Εκπαιδεύσεως Αλβανίας, αξιοπρεπέστατου ομογενούς και μειλίχιου ατόμου που εμπνέει μόνον αγάπη. Την 6-12-2016 ημέραν τρίτην και ώραν 19ην απογευματινήν και ενώ εβάδιζεν τον μονόδρομον στο κέντρο της Κορυτσάς με έναν εξάδελφόν του , ξεπετάχθηκε μπροστά του φράζοντας τον δρόμον ο μηχανολόγος- μηχανικός της Δημοσίου Υπηρεσίας ελέγχου των μέτρων Κορυτσάς ,ο Maxi Vasil Nesto ( Μάξι Βασιλείου Ανέστης !). Χωρίς αιτίαν σε έντονον ύφος τον αποκαλεί « προδότη και πράκτορα των Ελλήνων , ψεύτη που αποκαλεί την Τσαμουριά όχι Αλβανία, που έφερε τα τάνκς στα ελληνικά σύνορα …αλλά το κεφάλι σου έχει ταινία προπαγάνδας μόνον» …και τον κτυπά στο κεφάλι σπρώχνοντας τον. Επενέβη ο εξάδελφος του κ. Καραμέλιου και απεφεύχθησαν τα χειρότερα διότι ο κ. Καραμέλιος είναι εγχειρισμένος καρκινοπαθής .

Κατέφυγε στην αστυνομία η οποία ..δυστυχώς δεν προέβη στην σύλληψιν του δράστου.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ εντόνως διότι γνωρίζουμε τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του ανδρός ο οποίος πολλάκις εζήτησε και έλαβε την βοήθειά μας σαν σύλλογος για πολλούς Αλβανούς από το 1992-έως σήμερα που γράφουμε το παρόν βοηθήσαμε αλβανίδα που έκανε σοβαρή εγχείρησιν στο ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ κέντρο Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζουμε ότι την 23-12-2016 ο κ. Γ. Καραμέλιος βραβεύεται στα Τίρανα από την ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ “ MEDIA IMAZ” διότι ως πολιτικός συνέβαλε επί είκοσι χρόνια δημοκρατίας στην Αλβανία σε ένα ήπιο κλίμα ως πολιτικός στην Ελληνική Μειονότητα Αλβανίας. Μαζί του βραβεύονται και άλλα πολιτικά πρόσωπα από την χερσόνησο του Αίμου(Βαλκάνια).Αναμένουμε τα κατά νόμον. 

ΠΗΓΗ: http://www.himara.gr/prosopa/5919-tsamis-epitethike-se-stelexostou-kead-korytsas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ