2016-12-14 13:59:15
Φωτογραφία για Άνδρας βγήκε στην αυλή του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί
Έντονη ανησυχία προκάλεσαν οι πυροβολισμοί σε περιοχή του Αγρινίου χθες βράδυ, με τους κατοίκους να προσπαθούν να εντοπίσουν από που προέρχονται και τι συβαίνει. Η κινητοποίηση της αστυνομίας μετά από περιστατικό με πυροβολισμό σε απομονωμένο σημείο του Καινουργίου της Δ.Ε. Θεστιέων του Δήμου Αγρινίου, ήταν άμεση.

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν άνδρα που πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετικό όπλο στις 19:40 στην αυλή του σπιτιού του και στη συνέχεια εισήλθε στην οικία του όπου διαμένει με τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί τους. Εξαιτίας της κατάστασης, κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας ενώ κλήθηκε και αξιωματικός - διαπραγματευτής, που δεν χρειάστηκε όμως τελικά να παρέμβει, αν και συνομίλησε τηλεφωνικά με τον 45χρονο.

Γύρω στις 22:00 ο 45χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, παραδόθηκε στους αστυνομικούς και προσήχθη για τους άσκοπους πυροβολισμούς. Συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων (κατείχε παράνομα την καραμπίνα) και για τον πυροβολισμό ενώ σήμερα θα παρουσιαστεί στον Εισαγγελέα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ