2016-12-15 12:51:02
Φωτογραφία για Κάθειρξη 7 ετών σε Ιρακινό που βίασε 10χρονο αγόρι στην Αυστρία
Δικαστήριο της Αυστρίας αποφάσισε την αύξηση της ποινής ενός ιρακινού πρόσφυγα ο οποίος καταδικάστηκε για τον βιασμό 10χρονου αγοριού σε πισίνα της Βιέννης.

Η νέα δίκη έγινε αφότου ανατράπηκε η προηγούμενη απόφαση με την οποία ο άντρας είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 6 χρόνων. Τελικά στον Ιρακινό επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 χρόνων καθώς και η καταβολή αποζημίωσης 5.000 ευρώ στην οικογένεια του θύματος.

Η επίθεση σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2015, στην πισίνα Theresienbad της Βιέννης. Ο άντρας έσυρε το μικρό αγόρι στα αποδυτήρια, κλείδωσε την πόρτα και το βίασε. Το αγόρι διακομίσθηκε άμεσα σε παιδικό νοσοκομείο ενώ υποφέρει μέχρι και σήμερα από Μετατραυματική Αγχώδη Διαταραχή.

Αφότου βίασε το αγόρι, ο άντρας επέστρεψε στην πισίνα και έκανε σαν να μην συνέβη τίποτα. Ωστόσο, η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο αφότου το αγόρι είπε σε έναν ναυαγοσώστη ότι δέχτηκε επίθεση.

Ο άντρας παραδέχτηκε ότι βίασε το αγόρι εξηγώντας πως αν και γνώριζε ότι ήταν λάθος, βρισκόταν σε «σεξουαλική ανάγκη» επειδή δεν είχε κάνει σεξ 4 μήνες, όπως αναφέρει το RT.

Η τελευταία ποινή που του επιβλήθηκε δεν είναι οριστική και μπορεί να ασκηθεί έφεση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ