2016-12-17 16:09:32
Φωτογραφία για Αν έχεις κάνει κάτι από αυτά τα 4 πράγματα μείνε μακριά από τη ζυγαριά
Μια μέρα μετά από σκληρή προπόνηση

Η γυμναστική με βάρη ενδέχεται ν'αυξήσει τη μυική μάζα σου. Αυτό που θα δείξει το καντράν μπορεί λοιπόν να είναι πλασματικό. Κάνε υπομονή δυο μέρες, αν θες ο αριθμός ν' ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κρίμα δεν είναι να πικραίνεσαι μετά από τόση προσπάθεια;

Μετά από πολύωρη πτήση

Τέσσερις και άνω ώρες στους αιθέρες εκτοξεύουν την κατακράτηση στα ύψη. Σε πτήσεις μεγαλύτερες των τριών ωρών το σώμα μπορεί να χάσει έως και 1,5 λίτρο νερού, κάτι που προφανώς οδηγεί σε αφυδάτωση, οι αλλαγές στην πίεση προκαλούν φουσκώματα, πρηξίματα, ακόμα και στομαχικές διαταραχές. Ε, είναι ώρα τώρα αυτή για να ζυγίζεσαι; Ανεβαίνεις δυο μέρες αργότερα, έχοντας πιει πολύ νερό και καθόλου καφέ ή αλκοόλ.

Μετά από σούσι

Τα πολύ αλατισμένα φαγητά, όπως είναι το σούσι και πολλά άλλα σε πρήζουν σαν μπαλόνι. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν το έφαγες το βράδυ και πας για ζύγισμα το πρωί ή αν νιώθεις πως έχεις χωνέψει. Τα +2 τα έχεις για πλάκα.

Μια βδομάδα πριν την περίοδο

Ήξερες ήδη για τις τρεις πρώτες μέρες της περιόδου, κάνε άλλη μια εξαίρεση πέντε μέρες πριν. Ναι. τότε που έχεις τον τυμπανισμό και θες να φας τα πάντα. Η ζυγαριά δεν χωράει σ' αυτό το πλάνο. 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ