2016-12-17 16:35:27
Φωτογραφία για 17 πράγματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην τσάντα της
1 Μετρητά

Μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μου τον τελευταίο καιρό είναι να πληρώνω όπου πάω με την κάρτα μου, δηλαδή πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ σε αυτόν που σκέφτηκε την ανέπαφη πληρωμή. Αυτό βέβαια με έχει οδηγήσει να ψάχνω σαν τρελή ATM για να πληρώσω τον ντελιβερά, για αυτό και πλέον φροντίζω να έχω τουλάχιστον 20 ευρώ στο πορτοφόλι και ψιλά για τα εισιτήρια.

2. Λαστιχάκι, κορδέλα για τα μαλλιά

Αν έβαζα στην άκρη 5 ευρώ κάθε φορά που άκουγα την ερώτηση 'έχεις ένα λαστιχάκι' νομίζω θα είχα λύσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας. Προσωπικά δεν φεύγω ΠΟΤΕ από το σπίτι αν δεν έχω ένα λαστιχάκι στο χέρι, ένα στο τσεπάκι της τσάντας και ένα στο πορτοφόλι- σε περίπτωση που χάσω αυτό που έχω στην τσάντα. Ναι, οκ έχω πρόβλημα ΑΛΛΑ δεν μένω ποτέ χωρίς λαστιχάκι, and that's the point of doing it!

3. Λίμα

Οκ, η λίμα είναι λίγο τραβηγμένο αλλά αν έχεις βρεθεί έστω και μια φορά αντιμέτωπη με σπασμένο νύχι τότε ξέρεις πολύ καλά πως έχει μια θέση στην τσάντα σου. Εκτός αν δεν σε νοιάζει το μανικιούρ σου, οπότε πάω πάσο, άφησέ την σπίτι.


4. Σερβιέτες και σερβιετάκια

Ένα από τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να έχει μια γυναικεία τσάντα είναι οι σερβιέτες και τα ταμπόν, δηλαδή χίλιες φορές να έχεις απόθεμα από αυτά και ας μην έχεις τίποτα άλλο. Καλό είναι να έχεις μαζί σου σίγουρα δύο μεγάλες σερβιέτες, οι Normal Ultra Plus της EveryDay με τα φτερά προστασίας θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη αλλά και σερβιετάκια σε ατομική συσκευασία για να προστατεύονται, όπως τα EveryDay All Cotton. Φυσικά το πόσες θα έχεις μαζί σου θα εξαρτηθεί από τη ροή σου, γιατί μπορεί δύο να μην σου φτάνουν ή να είναι πολλές.

5. Προφυλακτικά

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και πρέπει να έχεις έστω ένα προφυλακτικό στην τσάντα σου, όχι τίποτα άλλο κυκλοφορούν πολλοί ασυναίσθητοι και ανεύθυνοι άντρες εκεί έξω και δεν παίζουμε με την υγεία μας. Για αυτό άσε τις ντροπές και βάλε ένα στο τσεπάκι της τσάντας, τσοπ- τσοπ.

6. Κραγιόν

Αχ, κραγιόν, lipsticks make the world go round λέει μια φίλη μου και δεν γίνεται να μην συμφωνήσω μαζί της. Ένα κραγιόν μπορεί να σε μεταμορφώσει τελείως και να ανανεώσει την εμφάνισή σου με ένα πέρασμα ενώ μπορεί να φανεί χρήσιμο και ως ρουζ ή σκιά. Αμέ, τι νόμιζες;

7. Οκ, ποιον κοροϊδεύουμε ένα μικρό νεσεσέρ με τα απαραίτητα καλλυντικά

Νόμιζες ότι θα σε άφηνα μόνο με ένα κραγιόν; Κάνεις λάθος. Προσωπικά κουβαλάω πάντα ένα μικρό νεσεσέρ το οποίο έχει ένα κραγιόν, ένα lip balm για έξτρα ενυδάτωση, ένα κονσίλερ, μάσκαρα, αποσμητικό για τις δύσκολες ώρες, χάνζαπλαστ- γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε χτυπήσει το παπούτσι, κρέμα χεριών- γιατί σκάνε πιο εύκολα εξαιτίας του κρύου. Ορίστε, τώρα είσαι έτοιμη να βγεις από το σπίτι.

8. Υγρά μαντηλάκια

Χωρίς να θέλω να σε αηδιάσω θέλω να σκεφτείς πόσα πράγματα ακουμπάς μέσα στην μέρα. Έχουμε και λέμε, την κολώνα στο λεωφορείο, τα χρήματα και τα κουμπιά στο ATM, το καλάθι του σούπερ μάρκετ, το πληκτρολόγιο και το πόμολο στην πόρτα του μπάνιου. Ωραία, όοοολα αυτά που ακουμπάς με τόση άνεση έχουν χιλιάδες βακτήρια πάνω, τα οποία μεταφέρεις με τη σειρά σου ΠΑΝΤΟΥ και κυρίως πάνω στο πρόσωπό σου. Τι μπορείς να κάνεις για αυτό; Να έχεις πάντα, ΠΑΝΤΑ στην τσάντα σου τα βολικά υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της πολυβραβευμένης εταιρείας ΜΕΓΑ, που έχουν αντιβακτηριδιακή δράση και εξουδετερώνουν τα μικρόβια χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα.

9. Snack

Όταν περνάς πολλές ώρες έξω από το σπίτι και δεν προλαβαίνεις να φας σαν άνθρωπος, πρέπει όπωσδηποτε να έχεις κάποιο σνακ στην τσάντα σου. Μια μπάρα δημητριακών, λίγα κριτσίνια θα σε κρατήσουν χορτάτη για λίγες ώρες ή μέχρι να βρεις κανονικό φαγητό. Προσοχή όμως μην έχεις σοκολάτες, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πάρεις κενές θερμίδες και να πεινάσεις περισσότερο, για αυτό προτίμησε σνακ ολικής άλεσης ή πολυδημητριακά που θα σου δώσουν την απαραίτητη ενέργεια χωρίς να εκτινάξουν στα ύψη τη γλυκόζη στο αίμα σου.

10. Χαρτομάντηλα αλλά και υγρά μαντηλάκια ευαίσθητης περιοχής

Στο ίδιο κόνσεπτ με τα υγρά μαντηλάκια, τα χαρτομάντηλα είναι must have για την τσάντα σου. Μπορεί να σου φανούν χρήσιμα σε δεκάδες περιπτώσεις, κυρίως όμως θα σε σώσουν αν πας σε κοινόχρηστη τουαλέτα που δεν έχει χαρτί υγείας. Και δεν θέλεις να το ζήσεις αυτό, σωστά; Τα υγρά μαντηλάκια ευαίσθητης περιοχής, όπως τα EveryDay Fresh μπορεί να σου φανούν επίσης πολύ χρήσιμα, ειδικά τις μέρες που έχεις περίοδο

11. Ένα βιβλίο

Μην κουβαλήσεις το 'Όνομα του ρόδου' αλλά ένα μικρό βιβλίο τσέπης, που είναι ελαφρύ και μπορεί να σε διασκεδάσει όσο περιμένεις στην ουρά της εφορίας και να κρατήσει λίγο ακόμα ζωντανή την μπαταρία του κινητού σου (σατανικό κόλπο για να μην χαλάς την μπαταρί σου, or what?)

12. Ένα μικρό notebook

Το κινητό μπορεί να έχει αντικαταστήσει πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μας αλλά δεν πρόκειται ποτέ να βγάλει από την τσάντα μας το notebook ή την ατζέντα μας. Μαζί με έναν στιλό θα βρίσκεται πάντα κάπου στον πάτο της, έτοιμο να γεμίσει με σημειώσεις για τη δουλειά και μουτζούρες όταν δεν έχουμε μπαταρία να παίξουμε 2048.

13. Παραμάνα

Δεν πιάνει τόπο και πίστεψέ με θα σε σώσει από πολύ άβολες καταστάσεις #beentheredonethat

14. Παυσίπονο

Ένα παυσίπονο είναι πάντα χρήσιμο, αφενός γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έχεις μια απαίσια μέρα στη δουλειά που θα σου προκαλέσει πονοκέφαλο και αφετέρου γιατί οι πόνοι της περιόδου είναι ύπουλοι και μπορεί να σε πιάσουν σε ακατάλληλη στιγμή.

15. Φορτιστή

Ο φορτιστής είναι, μετά το κινητό το 1ο πράγμα που πρέπει να υπάρχει στην τσάντα σου- εκτός αν θέλεις να γυρνάς από γραφείο σε γραφείο ψάχνοντας ένα καλώδιο που να ταιριάζει στη συσκευή σου. Δεν θα σε εμποδίσω από το να κάνεις bonding με τους συναδέλφους σου!

16. Άρωμα

Δεν εννοώ το 100αρι άρωμα που έχεις στο μπάνιο, αλλά εκείνα τα μικρά δειγματάκια που μαζεύεις από τα περιοδικά και τα καταστήματα κατά καιρούς. Μπορεί να μην είναι το άρωμα που θα διάλεγες να αγοράσεις, αλλά για μια έκτακτη έξοδο μπορείς να το φορέσεις!

17. Ακουστικά

Σε περίπτωση που περνάς πολλές ώρες στα μέσα ή δουλεύεις σε open space γραφείο τα ακουστικά είναι είδος πρώτης ανάγκης γιατί εξουδετερώνουν τους εξωτερικούς ενοχλητικούς ήχους και σου χαρίζουν μερικές στιγμές ηρεμίας ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ