2016-12-17 19:13:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Κλέβουν και σπάνε το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Γεωργίου
Οργή και θλίψη προκαλούν οι εικόνες των τελευταίων 24ωρων στο χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα. Κι αυτό γιατί όσα στοιχεία με κόπο έφτιαχναν με πενιχρά μέσα, από τον περασμένο Σεπτέμβρη, τα μέλη του καρναβαλικού συνεργείου, μέσα σε μία μόλις εβδομάδα καταστρέφονται.

Σπασμένα ελάφια και άλλες κατασκευές και πολλές κλοπές, ακόμη και των μεγάλων μανιταριών που τοποθετήθηκαν στην πλατεία παρατηρούνται από τις πρώτες κιόλας ημέρες που στήθηκε το χριστουγεννιάτικο χωριό.

Εμφανώς αγανακτισμένος ο Πέτρος Βρυώνης που δούλεψε αφιλοκερδώς όλους αυτούς τους μήνες μαζί με τους υπόλοιπους υπαλλήλους του συνεργείου για τις κατασκευές μίλησε στο thebest.gr

"Τόσο πολύ τελικά δεν αγαπάμε αυτή την πόλη; Είμαι αγανακτισμένος. Δεν ζήτησα ούτε μια δραχμή για να φτιάξω μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους αυτά τα στοιχεία και να παραδώσουμε κάτι όμορφο στην πόλη. Κι αυτό δεν το σέβονται οι πολίτες τελικά. Από την πρώτη κιόλας ημέρα που στήθηκε το καρναβαλικό χωριό άρχισαν οι φθορές και οι κλοπές. Είναι δυνατόν να έχουν αφαιρέσει ακόμη και τα μανιτάρια; Ποιός ξέρει σε ποιον εξοχικό κήπο το τοποθέτησαν οι κλέφτες; Δεν πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας σε αυτές τις περιπτώσεις; Έχουν σπάσει ελάφια, έχουν ξηλώσει στεφάνια. Δεν είναι δυνατόν οι γονείς να δείχνουν τέτοια ανοχή όταν μπροστά στα μάτια τους τα παιδιά προχωρούν σε καταστροφές. Δεν σέβονται τη δουλειά όσων έχουν προσπαθήσει για αυτό το αποτέλεσμα".
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ