2016-12-17 19:03:13
Φωτογραφία για Ιατρική αμέλεια μισού εκατομμυρίου σε κλινική στην Λεμεσό
Έμφραγμα με καθυστέρηση εντόπισαν γιατροί σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό. Το Δικαστήριο επεδίκασε με απόφασή του αποζημιώσεις ύψους μισού εκατομμυρίου σε 40χρονη γυναίκα η οποία το 2009 υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, η γυναίκα στην οποία έχουν προκληθεί από την ιατρική αμέλεια μόνιμες βλάβες, σήμερα δεν μπορεί να δουλέψει κανονικά, λόγω του ότι η λειτουργία της καρδίας της έχει απώλειες της τάξης του 30 με 40%.

Σύμφωνα με τους λόγους της καταδίκης, οι γιατροί προέβησαν σε λανθασμένη διάγνωση και απέτυχαν να διαγνώσουν έγκαιρα το έμφραγμα. Μετά από 15 και πλέον ώρες αναμονής οι γιατροί είχαν καταφέρει να εντοπίσουν το έμφραγμα, σημειώνεται.

Της συμπεριφέρθηκαν ωσάν να ήταν «πελάτισσα ξενοδοχείου και όχι νοσοκομείου» ανέφερε ενώπιον Δικαστηρίου Δ/ντης Καρδιολογικής Μονάδας του Ισραήλ, ο οποίος κλήθηκε στο Δικαστήριο από την 40χρονη.

7 χρόνια μετά, η 40χρονη έλαβε περί το μισό εκατομμύριο ως αποζημίωση, για τη μόνιμη βλάβη που υπέστη η υγεία της, εφ όρου ζωής.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ