2016-12-17 23:37:09
Φωτογραφία για Οργανικά καλλυντικά: Γιατί πρέπει να τα προτιμήσω;
Πολλές είναι οι γυναίκες που απαρνούνται σταδιακά τα χημικά καλλυντικά, και στρέφονται σε πιο φυσικές εναλλακτικές. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Ας ρίξουμε μια ματιά στα οφέλη που μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση…100% φυσικά

Τα υλικά με τα οποία φτιάχνονται αυτά τα καλλυντικά είναι όλα οργανικά, που σημαίνει ότι δεν περιέχουν χημικές ουσίες που μπορεί να σας κάνουν κακό. Σίγουρα, εμείς θα προτείναμε να μην σταματήσετε να ελέγχετε τα συστατικά, για δύο λόγους: αρχικά, για να σιγουρευτείτε ότι δεν περιέχουν κάποιο υλικό στο οποίο έχετε αλλεργία, αλλά και για να μην πέσετε ποτέ θύματα… παραπλανητικού marketing.

Κατάλληλα για όλους

Πόσες φορές έχετε σπαταλήσει ώρες ολόκληρες, προσπαθώντας να βρείτε το κατάλληλο καλλυντικό για τον τύπο και την απόχρωση του δέρματός σας; Με τα φυσικά καλλυντικά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Καθώς είναι οργανικά, τα καλλυντικά αυτά είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος. Είναι υποαλλεργικά, και ελεγμένα από δερματολόγους, ώστε να επιβεβαιωθεί πως η χρήση τους είναι 100% ασφαλής.


Πιο οικονομικά

Τα οργανικά προϊόντα είναι πιο φτηνά σε σχέση με τα καλλυντικά που περιέχουν χημικές ουσίες. Συνεπώς, αν για την περιποίηση προσώπου και σώματος αναγκάζεστε να ξοδεύετε μια περιουσία, η τσέπη σας θα ανακουφιστεί σημαντικά.

Όχι παρενέργειες

Τα καλλυντικά που περιέχουν χημικές ουσίες μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο ανάπτυξης κάποιας δερματικής αλλεργίας. Τα συνθετικά καλλυντικά μπορεί να μπλοκάρουν τους πόρους, αφήνοντας το δέρμα ξηρό ή λιπαρό. Τα οργανικά καλλυντικά δεν έχουν καμία από αυτές τις παρενέργειες.

Κανένας έλεγχος σε ζώα

Πολλά από τα καλλυντικά που περιέχουν χημικές ουσίες δοκιμάζονται πρώτα σε ζώα, για να εξακριβωθεί αν είναι κατάλληλα για ανθρώπους. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα οργανικά καλλυντικά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε πειραματόζωα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ