2016-12-18 10:03:09
Φωτογραφία για Χίος: Φωτίστηκε το μεγαλύτερο φυσικό δέντρο του Αιγαίου με 175.000 λαμπάκια [video]
Φως στις καρδιές των Χιωτών και όχι μόνο σκόρπισε για μία ακόμη χρονιά το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Αργέντικου, που το βράδυ του Σαββάτου φωταγωγήθηκε με 30.000 λαμπιόνια ενώ το υπόλοιπο ιστορικό αρχοντικό της περιοχής του Κάμπου στολίστηκε με πάνω από 140.000 λαμπάκια.

Σε μία ξεχωριστή από όλες τις απόψεις τελετή, ο Λουκάς και η Κέιτ Κτιστάκη, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο ιστορικό αρχοντικό κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα και επευφημίες τη στιγμή που τα χιλιάδες λαμπιόνια και τα βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό του Κάμπου.

Το "παρών" στην τελετή έδωσαν οι αρχές του τόπου καθώς και εκλεκτοί προσκεκλημένοι της οικογένειας Κτιστάκη.

Η φωταγώγηση του αρχοντικού ξεκίνησε εδώ και 12 χρόνια από τους ιδιοκτήτες του και φέτος οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να το δουν ακόμα πιο φωτεινό και εντυπωσιακό. Φυσικά την παράσταση έκλεψε το στολισμένο κυπαρίσσι το οποίο είναι μοναδικό στον κόσμο, το ψηλότερο φυσικό στολισμένο δέντρο για τα Χριστούγεννα . Η διαφορά με όλα τα υπόλοιπα δέντρα είναι ότι, ναι μεν υπάρχουν ψηλότερα από αυτό, τα οποία δεν είναι φυσικά.


Η ζωντανή μετάδοση

Φέτος για πρώτη χρονιά η αφή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μεταδόθηκε διαδικτυακά μέσω του Politischios.gr σε μία προσπάθεια οι εικόνες της Χίου να φθάσουν μέχρι και τον πιο μακρινό Χιώτη. "Αυτή τη στιγμή σας παρακολουθεί η οικογένειά μας στην Αμερική", ήταν η φράση της Κέιτ Κτιστάκη όταν με έκπληξη πληροφορήθηκε το εγχείρημα του Politischios.gr.

Επώνυμοι αλλά και απλός κόσμος μοίρασε απλόχερα τις ευχές του μέσω της ζωντανής σύνδεσης, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Χίος μπορεί και θα καταφέρει τελικά να σταθεί στα πόδια της.

Το Κτήμα θα είναι ανοιχτό για το κοινό έως και τις 6 Ιανουαρίου 2017, από τις 6.00 έως τις 9.30 μ.μ. (εκτός την 25η Δεκεμβρίου 2016 και την 1η Ιανουαρίου 2017). Ο Άγιος Βασίλης πιστός στο ραντεβού του, θα υποδέχεται τους μικρούς του φίλους από τις 20 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2016, από τις 6.30 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. (εκτός την 25η Δεκεμβρίου 2016).
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η MSI στην αγορά Gaming Monitor!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η MSI στην αγορά Gaming Monitor!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ