2012-05-19 11:14:21
Φωτογραφία για ΚΑΙ Ο ΣΟΛΙΝΤΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ...
Ένας... παλιός γνωστός προστέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Τροντ Σόλιντ εξετάζεται από τη διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας!

Το όνομα του 53χρονου Νορβηγού συζητιέται, με τον Σόλιντ στον ενάμιση χρόνο που κάθισε στον ερυθρόλευκο πάγκο ν' αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις, ειδικά στα ντέρμπι, ωστόσο... «πλήρωσε» την κακή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.

Ο Σόλιντ παίζει με 4-3-3 και φουλ επίθεση, κάτι που αρέσει στους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και στον πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο, όταν αποχώρησε είχε παράπονα για το ρόστερ που είχε στη διάθεση του. Στα θετικά του... «πακέτου Σόλιντ», εξάλλου, είναι η... ανακάλυψη του Γιάγια Τουρέ.

Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό περιμένουν την εξέλιξη της υπόθεσης του Χουάν Μαρτίνεθ, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Λεβάντε προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του και εφόσον καταφέρει ν' απεμπλακεί άμεσα, τότε αυτόματα γίνεται ο πρώτος στόχος για τους νταμπλούχους Ελλάδας.


Όσον αφορά τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, είναι μια από τις λύσεις που εξετάζουν οι ερυθρόλεκοι, ωστόσο αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο για τον 57χρονο Αργεντίνο τεχνικό. Την ερχόμενη εβδομάδα, πάντως, θα υπάρξει συνάντηση με τον μάνατζερ του, Αλεχάντρο Καμάνιο, ο οποίος είναι και εκπρόσωπος του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή θα υπάρξουν από βδομάδα, αφού και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, άλλωστε, είχε δηλώσει προ εβδομάδων πως το θέμα του νέου τεχνικού θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τις αρχές του Ιουνίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ