2016-12-19 03:03:11
Φωτογραφία για Πως ο Massa μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις στη Mercedes
Τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους ανθρώπους της Williams να έχουν προσεγγίσει τον Felipe Massa Ο 35χρονος Βραζιλιάνος έχει ανακοινώσει πως αποχωρεί από τη Formula 1, αλλά όχι και από τους αγώνες εκφράζοντας μάλιστα την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται σε φουλ ρυθμούς σε κάποιο άλλο Πρωτάθλημα.

Κάθε άλλο παρά τυχαία, λοιπόν, μπορεί να χαρακτηριστεί η δήλωση της Claire Williams στο BBC: «Αν αφήσουμε τον Valtteri να αποχωρήσει θα το κάνουμε μόνο στην περίπτωση που είναι διαθέσιμος ένας έμπειρος και αξιόπιστος πιλότος, κάποιος σαν τον Felipe Massa για παράδειγμα».

Σε περίπτωση που ο Massa πει το "ναι" και επιστρέψει, θα ανοίξει ο δρόμος για τη μετακίνηση του Bottas στη Mercedes, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά η Williams, καθώς ο Φινλανδός δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Η Williams αξιώνει από τους Γερμανούς που την προμηθεύουν με κινητήριες μονάδες, γερή έκπτωση. Στην πρώτη τους προσέγγιση, οι άνθρωποι της Mercedes λέγεται πως πρότειναν έκπτωση της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά η πρότασή τους απορρίφθηκε, με τους ιθύνοντες της Williams να ζητούν ακόμα μεγαλύτερο σκόντο.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες θα συνεχιστούν, με τη Mercedes να ξεκαθαρίζει, πάντως, πως δεν πρόκειται να υπάρξει ανακοίνωση για τον αντικαταστάτη του Nico Rosberg τουλάχιστον μέχρι τις 3 Ιανουαρίου του 2017.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ