2016-12-19 17:45:17
Φωτογραφία για Δείτε πως ένα απλό κουτί μπορεί να έχει πολλαπλές χρήσεις
Υπάρχει ένα αντικείμενο που αν δεν το έχετε ήδη στον προσωπικό σας χώρο σίγουρα το έχετε δει σε κάποιο φιλικό ή συγγενικό σπίτι Πρόκειται για ένα αντικείμενο που κάνει την διαφορά καθώς μπορεί με φαντασία και όρεξη για δημιουργία να μετατραπεί από αναπαυτικό σκαμπό σε αντικείμενο αποθήκευσης των εγγράφων σας. Ο λόγος για τον έξυπνο κύβο με τις πολλές και διαφορετικές ικανότητές του. Όσο περισσότερους έξυπνους κύβους έχετε στο σπίτι σας τόσο το καλύτερο για τον προσωπικό σας χώρο καθώς κανένας δεν πρόκειται να πάει χαμένος.

Μια ιδανική χρήση του έξυπνου κύβου είναι η αποθήκευση εγγράφων. Κάντε παρελθόν τις ατέλειωτες στοίβες από χαρτιά στο γραφείο σας που για να βρείτε ένα από αυτά δημιουργείτε αναστάτωση στον χώρο.

Φτιάξτε το καλύτερο σημείο αρχειοθέτησης Αποθηκεύστε τα έγγραφά σας, τους λογαριασμούς σας και τις σημειώσεις σας με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να τα βρίσκετε ανά πάσα ώρα και στιγμή.


Δείτε τι θα χρειαστείτε:

- Πολύχρωμες ζελατίνες αποθήκευσης εγγράφων

-2 πλαστικές ή ξύλινες ράβδους που να έχουν μήκος ικανό να μπορούν να σταθούν στο εσωτερικό του κύβου.

Αρχικά τοποθετήστε στο εσωτερικό του κύβου τις 2 ράβδους οι οποίες θα έχετε φροντίσει να εφαρμόζουν απόλυτα στο κουτί.

Στη συνέχεια τοποθετήστε του φακέλους με τα έγγραφα με την προϋπόθεση να στηρίζονται από τις ράβδους δεξιά και αριστερά.

Κρυψώνα για λιχουδιές Πρόκειται για ένα επαναστατικό φορητό ντουλάπι που σίγουρα μέχρι να διαβάσετε το συγκεκριμένο άρθρο δε θα είχατε φανταστεί.

Ιδανικό για μεταμεσονύκτιες λιγούρες καθώς μπορείτε να το εξοπλίζετε αναλόγως και να το παίρνετε μαζί σας στο υπνοδωμάτιό σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ