2016-12-20 16:45:07
Φωτογραφία για Γιατί ο David Bowie δεν υποδύθηκε τον Gandalf στον Άρχοντα
Λίγο προτού συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο του David Bowie, και ενώ είχαμε ακούσει για συμμετοχή του στην αναβίωση του Twin Peaks, μαθαίνουμε καινούργια πράγματα σχετικά με την συμμετοχή του, τότε, στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Ο Dominic Monaghan, ο οποίος υποδύεται τον Merry στην τριλογία του Peter Jackson, επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν πολύ καιρό, δηλώνοντας ότι ενώ περίμενε για οντισιόν στο Λονδίνο, είδε τον Βοwie να μπαίνει στο στούντιο. «Υποθέτω ότι ήταν για τον Gandalf. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που θα ταίριαζε στην περίπτωση του».

Οι φήμες έκαναν λόγο για πιθανή ανάμειξη του Bowie στην τριλογία, με κάποιες εικασίες να αναφέρουν ότι πράγματι ήθελε να υποδυθεί τον Elrond (ρόλος που κατέληξε στον Hugo Weaving). Όσο για τον ρόλο του Gandalf, αυτός, φυσικά πήγε στον Ian McKellen.

Η διευθύντρια του casting για την τριλογία, Amy Hubbard, απάντησε ότι ο Bowie ήταν πολύ απασχολημένος. «Δεν ήταν διαθέσιμος. Πιστεύω ότι πέρασε από εκεί και έπαιξε για όλους για το πάρτι του Millennium. Θα ήταν Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2000, όταν γυρίζονταν οι ταινίες. Πήγε από εκεί και τους διασκέδασε όλους, αλλά δεν έκανε ποτέ οντισιόν. Αυτό είναι σίγουρο».


Και οι τρεις ταινίες γυρίστηκαν άμεσα, η μία μετά την άλλη, απαιτώντας πολύ χρόνο και αφοσίωση απ' όσους συμμετείχαν στην επική τριλογία. Η Hubbard θυμάται ότι σίγουρα ήταν ιδέα του Peter Jackson, τις πρώτες δύο εβδομάδες, η προσέγγιση του Bowie για συμμετοχή στις ταινίες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ