2016-12-20 18:04:17
Φωτογραφία για Ευ. Παπαγεωργίου: Όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν ανάγκη από ένα ζεστό χαμόγελο
Το διήμερο 17 και 18 Δεκεμβρίου μέσα στο πνεύμα των εορτών και του μηνύματος των Χριστουγέννων ο  Ευάγγελος Παπαγεωργίου, Δικηγόρος και Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, επισκέφθηκε χωριά του Νομού Αιτωλοακαρνανίας για να μοιράσει  δώρα στα μικρά παιδιά και να ανταλλάξει ευχές με τους κατοίκους.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου βρέθηκε στον Άγιο Ανδρέα Μακρυνείας όπου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Στάθης Λαγός. Κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ο Ευάγγελος Παπαγεωργίου μοίρασε τα δώρα στα παιδιά που είχαν γεμίσει την Πλατεία του χωριού και έδωσε σε αυτά και τους γονείς τους θερμές ευχές.

Στη συνέχεια υπό τους ήχους των  Χριστουγεννιάτικων Μελωδιών άναψε το δέντρο στην Πλατεία της Ματαράγκας μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Βασίλειο Γκρέκα και τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου κ. Κώστα Καλαντζή. Στο πλήθος των μικρών και μεγάλων φίλων που είχε συγκεντρωθεί ευχήθηκε Καλές Γιορτές και έδωσε χαρά στα παιδιά με τα παιχνίδια που τους μοίρασε.


Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου μετέβη στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου για να βρεθεί κοντά στους μικρούς ασθενείς. Μοιράζοντας σε αυτά ευχές και δώρα δημιούργησε μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γονείς των παιδιών για την πορεία της υγείας τους και ακόμη με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της πτέρυγας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις εφημερίες.

Στην συνέχεια συναντήθηκε στο Αγρίνιο με τις κυρίες του Τοπικού Δικτύου Υποστήριξης Μαθητών και συζήτησε μαζί τους θέματα που σχετίζονται με την δραστηριότητά τους αλλά και τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τα παιδιά των ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Το βράδυ, παρά το τσουχτερό κρύο, επισκέφτηκε τα χωριά του Δήμου Θέρμου και συγκεκριμένα την Μυρτιά και την Ανάληψη, όπου πρόσφερε  παιχνίδια στους μικρούς μαθητές ενώ βρέθηκε κοντά και σε οικογένειες, που αντιμετωπίζουν  οικονομικά προβλήματα, στις οποίες μοίρασε δώρα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο  Ευάγγελος Παπαγεωργίου σε δήλωσή του ανέφερε:

«Όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν ανάγκη από ένα ζεστό χαμόγελο, μια θερμή αγκαλιά και μια προσφορά αγάπης. Τις ημέρες αυτές εμείς οι μεγαλύτεροι πρέπει να φροντίζουμε ιδιαίτερα τα παιδιά μας και να τους δίνουμε αίσθημα αισιοδοξίας και ελπίδας. Με μεγάλη μου χαρά βρέθηκα στα χωριά του τόπου μας όπου συναντήθηκα με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και τους κατοίκους και μοίρασα δώρα σε όλα τα παιδιά  σε μια ζεστή  Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο το 2017 να είναι ειρηνικό, να έχουμε υγεία, και ο Παντοδύναμος Θεός να μας δίνει δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που περνά η πατρίδα μας».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Κίνα καλεί τον Καρντόσο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Κίνα καλεί τον Καρντόσο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ