2016-12-21 05:33:47
Φωτογραφία για Νέα τροπή στο ροζ σκάνδαλο με τον ιερέα &τον 24χρονο Βολιώτη ληστή
Σε αργία τέθηκε ο Λαρισαίος ιερέας που ενεπλάκη σε ροζ σκάνδαλο το οποίο αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, κατά την εκδίκαση ληστείας σε βάρος του από 24χρονο Βολιώτη. Η υπόθεση έλαβε διαστάσεις, αναγκάζοντας την Μητρόπολη Λαρίσης να επέμβει θέτοντάς τον σε αργία. Παράλληλα κινήθηκε εις βάρος του πειθαρχική διαδικασία και ο ιερέας θα απολογηθεί σε εκκλησιαστικό ανακριτή. Μέχρι να αποφασίσουν τα εκκλησιαστικά όργανα για την τύχη του δεν μπορεί να λιερουργεί και πρόκειται να αντικατασταθεί στην εκκλησία της ενορίας του. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο νεαρός άνδρας στο δικαστήριο, ο ιερέας διατηρούσε ερωτικές σχέσεις μαζί του επ΄αμοιβή. Μάλιστα ανέφερε πως ο Λαρισαίος παπάς πήγαινε στο Βόλο για να τον συναντήσει, χωρίς να φοράει ράσα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 24χρονος μαζί με έναν φίλο του, μπήκαν στο σπίτι του ιερέα από μπαλκονόπορτα και τον απείλησαν με κουζινομάχαιρο και σουγιά ότι θα του κάνουν κακό αν δεν τους δώσει χρήματα. Τελικά του πήραν 400 ευρώ και έφυγαν, με τον ιερέα να ανοίγει το στόμα του στην αστυνομία.


Ο δράστης περιγράφοντας όσα έζησε με τον ιερέα, μίλησε για συναντήσεις και ερωτικές υπηρεσίες σε ξενοδοχεία στο Βόλο, όπου ο παππάς πήγαινε χωρίς τα ράσα καθώς εκεί δεν το αναγνώριζαν. Το δικαστήριο καταδίκασε τον 24χρονο σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με τριετή αναστολή και του έδωσε το δικαίωμα έφεσης.

Ο έτερος κατηγορούμενος αθωώθηκε καθώς ο καταδικασθείς πήρε πάνω του την ευθύνη της ληστείας και δεν τον ανέμειξε. Ο ιερέας από την πλευρά του διαψεύδει τους ισχυρισμούς του ληστή και κάνει λόγο για ασύστολα ψεύδη που μοναδικό στόχο έχουν να τον συκοφαντήσουν.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ