2016-12-21 05:49:17
Φωτογραφία για Πουλούσαν ναρκωτικά στον Αγ. Νικόλαο
Από τα πεζούλια του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου, στο κέντρο του Αγίου Νικολάου μεταφέρθηκε η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, μετά τις «εκκαθαρίσεις» που έγιναν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου τους περασμένους μήνες.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, με συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έκανε προχθές το βράδυ αιφνιδιαστικό έλεγχο και επιβεβαίωσε την πληροφορία.

Τρία άτομα, ένας Αλβανός 22χρονών και δύο Βολιώτες ηλικίας 25 και 22 χρονών, είχαν επάνω τους σε πλαστικές συσκευασίες κάνναβη.

Οι δύο από τους συλληφθέντες, ο 22χρονος Αλβανός και ο 25χρονος Βολιώτης, είχαν απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές στην επιχείρηση «σκούπα» του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Επάνω τους είχαν, και κατασχέθηκε, το ποσό των 350 ευρώ, το οποίο εκτιμάται ότι προερχόταν από διακίνηση ναρκωτικών, καθώς όλα τα χρήματα ήταν χαρτονομίσματα των 5 ευρώ.


Κατά την επιχείρηση, ο 25χρονος Βολιώτης αποπειράθηκε να φύγει τρέχοντας, όμως οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν κι αυτόν.

Ύστερα από σωματικούς ελέγχους, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 22χρονου Αλβανού τέσσερις ποσότητες κάνναβης, σε νάιλον συσκευασίες συνολικού βάρους 8,58 γραμμαρίων. Στην κατοχή του 25χρονου Βολιώτη βρέθηκαν δύο ποσότητες κάνναβης βάρους 2 0,39 γραμμαρίων και στην κατοχή του τρίτου, του 22χρονου Βολιώτη, μία ποσότητα κάνναβης βάρους 1,91 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στην Εισαγγελία Βόλου. Εναντίον τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παραπέμφθηκαν στην Ανακρίτρια για να απολογηθούν.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ