2016-12-21 05:14:23
Φωτογραφία για Μάγεψε το κοινό η ομάδα Θεατρικού Παιχνιδιού του Δήμου Αμαρουσίου στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή «Η παρέμβαση του Αϊ Βασίλη»
Η Ομάδα Θεατρικού Παιχνιδιού του Δήμου Αμαρουσίου με εμψυχώτρια την Αφροδίτη Κορέτση έκλεψε τις εντυπώσεις και ενθουσίασε το κοινό στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που... παρουσίασε παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη και του Προέδρου της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαου Πέππα.

Ξετυλίγοντας την υπόθεση της «παρέμβασης του Αϊ Βασίλη» στην κατάμεστη αίθουσα του Αμαλίειου Θεάτρου, τα παιδιά μάγεψαν με την ερμηνεία και τις ικανότητές τους το πλήθος του κόσμου, που χειροκρότησε αβίαστα την όλη προσπάθειά τους.

Στο τέλος παρακινήθηκαν όλοι να βροντοφωνάξουν την κατακλείδα του έργου:

«Αγάπη –αγάπη αληθινή

κάνει την κάθε μέρα γιορτή

Μ’ αγάπη- αγάπη αληθινή

Ευτυχισμένοι του κόσμου οι λαοί».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με τις ευχές που έδωσε σε όλους τους πολίτες για τις Άγιες Ημέρες των εορτών, εξήρε την προσπάθεια της Αφροδίτης Κορέτση, επισημαίνοντας ότι με το πάθος και το μεράκι της προάγει τον πολιτισμό, διδάσκοντας στους μικρούς μας φίλους ανεκτίμητες αρχές και αξίες. Εξέφρασε επίσης τη διαβεβαίωση ότι πάντα θα στηρίζει την καλλιτεχνική έκφραση και θα είναι αρωγός στη πνευματική δημιουργία, ώστε να αποτελεί ο Δήμος Αμαρουσίου κυψέλη πολιτισμού. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ