2016-12-21 16:56:29
Φωτογραφία για ΚΚΕ: ΣΤΙΣ «ΑΞΙΕΣ» ΤΗΣ Ε.Ε. Ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ
«Η σημερινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου όχι μόνο νομιμοποιεί τη σημερινή μνημονιακή εργασιακή ζούγκλα, αλλά και ανοίγει το δρόμο για την περαιτέρω απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων. Είναι μια απόφαση που εκθέτει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τα παραμύθια που πουλάει, ότι δήθεν το ''κεκτημένο'' και οι ''βέλτιστες πρακτικές'' της Ε.Ε. θα προστατεύσουν τους εργαζόμενους», αναφέρει το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τη σχετική απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ: «Ο εργασιακός μεσαίωνας, η διαρκή ανασφάλεια και η ένταση της εκμετάλλευσης είναι οι «αξίες» της Ε.Ε., ως ο θεματοφύλακας των επιταγών και των απαιτήσεων του κεφαλαίου».

Το κόμμα ζητεί από τους εργαζομένους «να "πετάξουν στο καλάθι των αχρήστων" τόσο τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου όσο και την κοροϊδία της κυβέρνησης». Όπως τονίζει, η απόκρουση παλιών και νέων αντεργατικών μέτρων, η ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών περνά μέσα απ’ τον αγώνα για τη ριζική ανατροπή αυτής της πολιτικής και όσων την υπηρετούν.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ