2016-12-22 12:41:28
Φωτογραφία για Δώσε στη γυναίκα μια ευκαιρία να ακουστεί!
Λίγο πριν τις γιορτές καλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες του Καταφυγίου Γυναίκας να χαρίσουν χαμόγελα σε γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας Σας παρουσιάζουμε την καμπάνια ενίσχυσης για το άνοιγμα Γραμμής Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών. Στην πλατφόρμα crowdfunding Indiegogo μπορούν να γίνουν δεκτές δωρεές έως τις 15 Ιανουαρίου 2017. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που γεννήθηκε από την ανάγκη παροχής βοήθειας σε κακοποιημένες γυναίκες που δεν μπορούν να παρευρεθούν στα γραφεία μας. Δικαίωμα σε ψυχοκοινωνική και ψυχολογική στήριξη, καθώς και σε νομική συμβουλευτική έχει κάθε γυναίκα ανε ξάρτητα από τον τόπο παραμονής της.

Η ιδέα μιας τηλεφωνικής γραμμής καταρτισμένης από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους, προέκυψε λόγω των όλο και αυξανόμενων αιτημάτων για βοήθεια σε περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να είμαστε κοντά σε κάθε γυναίκα που μας έχει ανάγκη, να την ακούμε και να τη στηρίζουμε.


Η Γραμμή Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών θα λειτουργεί με μια ομάδα από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους παρέχοντας διάφορα είδη υπηρεσιών όπως:

Ενημέρωση και εκπαίδευση για το θέμα της κακοποίησης των γυναικών σε όποιον ενδιαφέρεται

Παρέμβαση σε περιστατικά κρίσης τόσο σε πρακτικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο

Προώθηση σε άλλους οργανισμούς ψυχικής υγείας

Ψυχολογική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου.

Ως ανεξάρτητος φορέας το Καταφύγιο Γυναίκας δε λαμβάνει κρατικές επιχορηγήσεις κι όλα του τα έσοδα προέρχονται από δωρεές πολιτών. Μέσω της πλατφόρμας crowdfunding Indiegogo μπορείς κι εσύ να μας βοηθήσεις να κάνουμε πραγματικότητα το άνοιγμα της Γραμμής Κακοποιημένων Γυναικών.

Με μια μικρή δωρεά μπορείς κι εσύ να δώσεις στη γυναίκα την ευκαιρία να ακουστεί!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ