2016-12-22 16:54:26
Φωτογραφία για Χαμός με το έκτακτο βοήθημα Τσίπρα: Δεν το πήραν όλοι – Τι συνέβη;
Ταλαιπωρία περίμενε σήμερα χιλιάδες συνταξιούχους που πήγαν από νωρίς στις τράπεζες για να παραλάβουν το εφάπαξ έκτακτο βοήθημα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Ο χριστουγεννιάτικος μποναμάς όμως δεν ήρθε για όλους, με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιοχές να υπάρξει εκνευρισμός και οι συνταξιούχοι να... αρπάζονται με τους υπαλλήλους.

Ο διοικητής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης υποστήριξε πως το σύνολο των 629.600.000 ευρώ, που αφορά την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων διατέθηκε κανονικά. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Μπακαλέξης, υπήρξαν κάποιες περιοχές της χώρας, στις οποίες οι συνταξιούχοι δεν έλαβαν το χρηματικό ποσό που τους αναλογεί και εξέφρασαν παράπονα.

Αιτία, όπως εξήγησε - σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από τα ΕΛΤΑ - αυτό συνέβη διότι σε ορισμένες περιοχές δεν πέρασε σήμερα ο ταχυδρομικός διανομέας, ο οποίος θα περάσει αύριο, ή σε κάποιο ταχυδρομικό γραφείο καθυστέρησε η εξυπηρέτηση, λόγω κοσμοσυρροής. «Αυτό μπορεί να συμβεί. Αλλά το επίδομα έχει διανεμηθεί παντού και είναι ακριβώς το ποσό που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ότι θα δοθεί», τόνισε ο κ. Μπακαλέξης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ