2016-12-22 16:52:10
Φωτογραφία για Μίσθωση οχημάτων για αντικατάσταση των προς απόσυρση οχημάτων στο Δήμο Βόλου
Σε μίσθωση, για να αντικατασταθούν τα 84 οχήματα του Δήμου Βόλου προς απόσυρση, προχωρά η Δημοτική Αρχή με απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των υπηρεσιών. Η μίσθωση με Leasing θα γίνει για διάστημα πέντε ετών.

Ο σύμβουλος της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Τ. Δουλόπουλος πρότεινε στην αρχή ο Δήμος να αγοράσει λίγα οχήματα και να δει πως θα πάει, ενώ ο ανεξάρτητος σύμβουλος Κ. Γαργάλας πρότεινε να αγοράσει ο Δήμος με δικά του χρήματα κάποια μηχανήματα και τα υπόλοιπα να μισθωθούν μέσω Leasing.

Απαντώντας, ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου, ανέφερε ότι τα μηχανήματα που είναι προς απόσυρση ανέρχονται στα 84 και η προμήθειά τους θα γίνει μέσω leasing, καθώς τα διαθέσιμα που έχει ο Δήμος στο ταμείο θέλει να τα διαθέσει για έργα που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα. «Πάμε σε σταδιακή αποπληρωμή πενταετίας για τα οχήματα που προμηθευτούμε», τόνισε και πρόσθεσε ότι αυτός ο τρόπος απόκτησης των οχημάτων καλύπτει το σέρβις και τα ανταλλακτικά παρά μόνο την ασφάλεια.

Σύμφωνα με την εισήγηση, με την προμήθεια του νέου στόλου θα γίνει επαναξιολόγηση κάποιων οχημάτων τα οποία χρησιμοποιούνται σήμερα λόγω αναγκών της υπηρεσίας, αλλά με πολλά λειτουργικά προβλήματα, για τα οποία στην συνέχεια θα ακολουθηθεί η διαδικασία της απόσυρσης και εκτιμάται ότι το σύνολο των οχημάτων στον ενιαίο Δήμο που τελικά θα διαγραφούν από το μητρώο οχημάτων του Δήμου θα ανέλθει στα 90 οχήματα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ