2016-12-23 12:38:49
Φωτογραφία για Σοκ! Έκανε βόλτες στην Ευρώπη ο μακελάρης του Βερολίνου
Έφυγε σαν... κύριος τη Δευτέρα τη νύχτα από τον τόπο του μακελειού στο κέντρο του Βερολίνου και στη συνέχεια έκανε... τουρισμό στην Ευρώπη ανενόχλητος ο 22 χρονος Ανίς Αμρί που ταυτοποιήθηκε ως ο άνθρωπος που σκόρπισε τον τρόμο σκοτώνοντας 12 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 48 στη χριστουγεννιάτικη αγορά.

Ο δράστης άγνωστο πως κατάφερε να διαφύγει από κάθε έλεγχο. Πιθανότατα το κατάφερε καθώς οι γερμανικές αρχές άργησαν να τον ταυτοποιήσουν. Στην αρχή θεωρούσαν άλλον ως ύποπτο.

Ίσως έτσι μπόρεσε να περάσει και να βρει προσωρινό καταφύγιο στη Γαλλία.

Άγνωστο γιατί συνέχισε όμως το ταξίδι του. Πήρε τρένο από τη Γαλλία και κινήθηκε προς Ιταλία. Τα ξημερώματα σήμερα, στις 03:00, έφτασε στο σταθμό του Μιλάνου στη βόρεια Ιταλία.

Ο δράστης αν και ήταν πλέον γνωστός σε όλες τις ευρωπαϊκές αρχές κατάφερε να διαφύγει από τους Γάλλους οι οποίοι υποτίθεται ότι έχουν τεθεί σε συναγερμό μετά την επίθεση στο Βερολίνο.


Ο εντοπισμός του ήταν φαίνεται τυχαίος και από τους Ιταλούς, καθώς “έπεσε” πάνω σε τοιχαίο έλεγχο ταυτότητας λόγω της προχωρημένης ώρας.

Το ερώτημα είναι πλέον γιατί ο Ανίς Αμρί επιχείρησε να πάει ξανά στην Ιταλία όπου είχε ποινικό φάκελο και είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Υπάρχει στη χώρα θύλακας τρομοκρατών που θα του παρείχε κρησφύγετο ή είχε σκοπό να κάνει και νέα επίθεση.

Οι Ιταλοί εδώ και ημέρες έχουν πληροφορίες για επικείμενο χτύπημα ενόψει Χριστουγέννων, μάλιστα σε τρομο-βιντεο στο διαδίκτυο το ISIS προειδοποιεί για χτύπημα κατά του Βατικανό.

Ήταν αυτός ο στόχος του 22χρονου μακελάρη του Βερολίνου;
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ