2016-12-23 13:50:30
Φωτογραφία για Σκάνδαλο στα Νότια Προάστια: H ΕΛ.ΑΣ. επιτηρεί το σπίτι μαϊμού εκδότη – δημοσιογράφου!
Δεν έχουν τελειωμό οι ακρότητες στην ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με το anatropionline.gr Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία, αυτοαποκαλούμενος εκδότης που πλασάρεται και ως δημοσιογράφος στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων, κατάφερε και απέσπασε επιτήρηση από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., του οποίου το πλήρωμα είναι αναγκασμένο να περνά από το σπίτι του για να ελέγχει αν όλα είναι ΟΚ!

Δηλαδή, για να καταλάβετε το γελοίον του πράγματος, τη στιγμή που στην Αττική και κυρίως στα Νότια, οι ληστείες και οι διαρρήξεις έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο,  με τους κακοποιούς να οργιάζουν εκμεταλλεύομενοι, κυρίως, την έλλειψη αστυνομικής δύναμης και τους πολίτες να ζουν υπό το καθεστώς φόβου και τρόμου, την ίδια στιγμή Τσαρλατάνοι,Ψώνια και Μυθομανείς, που με θράσος χιλίων πιθήκων υποδύονται τους μεγαλοπαράγοντες στην περιοχή τους, “προστατεύονται” από την ΕΛ.ΑΣ.

Το anatropionline.gr ζητά την παρέμβαση του Αρχηγού κ. Τσουβάλα, καθώς οι καταγγελίες για το συγκεκριμένο άτομο, ολοένα και αυξάνονται, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την ΕΛ.ΑΣ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ