2016-12-23 20:15:42
Φωτογραφία για Στη Λάρισα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφέδρων Αξιωματικών
Επαφές τόσο με τις πολιτικές όσο και με τις στρατιωτικές Αρχές του Νομού Λάρισας  έχει ξεκινήσει το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ ΛΑΡΙΣΑΣ για την καλύτερη προετοιμασία του 10ου ΠΑ.Σ.ΕΦ.Α. το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη της Λάρισας από 17 έως 18 Μαρτίου 2017.

Την Δευτέρα 12 Δεκ 16 ενημερώθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Καλογιάννης ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός της διοργάνωσης του συνεδρίου στη Λάρισα τονίζοντας ότι ο Δήμος Λαρισαίων θα συμβάλει και θα στηρίξει τη διοργάνωση, ώστε οι 300 και πλέον σύνεδροι να μείνουν ικανοποιημένοι από την παραμονή τους και τη γνωριμία τους με τη Λάρισας και βεβαίως με τη φιλοξενία που θα απολαύσουν.

Την Τρίτη 13 Δεκ 16 ενημερώθηκε ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης ο οποίος υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια της 1ης Στρατιάς και επιπλέον έδωσε σημαντικές ιδέες και κατευθύνσεις για οργανωτικά θέματα του Συνεδρίου.


Την Δευτέρα 

 19 Δεκεμβρίου 2016 ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Κων/νο Κολλάτο . Ο Δήμαρχος, που είναι Εφ. Αξ-κός και μέλος του Συνδέσμου, είδε με ενθουσιασμό την διεξαγωγή του συνεδρίου στη Λάρισα και υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει για την επιτυχία του. Πρότεινε δε, η εκδρομή των συνοδών μελών των συνέδρων να γίνει στο Δήμο Τεμπών, προκειμένου οι εκδρομείς να απολαύσουν τα αξιοθέατα της περιοχής ( Αγία Παρασκευή- Δρεζίνα στην κοιλάδα των Τεμπών, παραδοσιακό χωριό των Αμπελακίων, αρχοντικό Σβάρτζ, Λαογραφικό Μουσείο κα).

Για τους όρους συμμετοχής καλούνται οι έφεδροι αξιωματικοί να επικοινωνήσουν με τους Συνδέσμους των Νομών τους ή με την Oργανωτική επιτροπή
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ