2012-05-19 13:36:04
Φωτογραφία για Έλληνα, πριν κατηγορήσεις κάποιον σκέψου!
Παρακολουθώ εδώ και μέρες από όλα τα ΜΜΕ έναν πόλεμο εναντίον του Αλέξη Τσίπρα χωρίς προηγούμενο. Στην αρχή γέλασα, λέω κοίτα πως τους τσουρούφλισε αυτό το 5 % όταν έγινε 20. Τελικά όμως υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο αποδυνάμωσης του Αλέξη Τσίπρα ως πολιτικό πρόσωπο, ως προσωπικότητα και ως εκπρόσωπο περίπου ενός εκατομμυρίου Ελλήνων ψηφοφόρων. Τι τους πείραξε λοιπόν από τον μέχρι τώρα ακίνδυνο Αλέξη. Κατ' αρχάς το ότι είναι ο μόνος υποψήφιος με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Πάμε στο πρόγραμμα τώρα και τα 3 βασικά σημεία που "ενοχλούν" .

1. δημόσιος έλεγχος στις τράπεζες (τα βάζει με το τραπεζικό σύστημα)

2.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φορολόγηση της Εκκλησίας και διαχωρισμός της από το Κράτος (τα βάζει με αυτούς που είναι από τους κυριότερους υπεύθυνους της κατάστασης της χώρας μας σήμερα και δεν τόλμησε να πολεμήσει κανείς μέχρι τώρα)

3. καταγγελία του μνημονίου (τα βάζει με τους νταβατζίδες της Ελλάδας οι οποίοι γνωρίζουν ότι αυτή η καταγγελία είναι εφικτή) Ποιος ελέγχει τα μέσα μαζικού εξευτελισμού (ΜΜΕ); Είναι πολύ εύκολο να καταλάβετε
. Παλιά έλεγες αυτή η εφημερίδα είναι πράσινη, αυτό το κανάλι είναι μπλε. Τώρα είναι όλα ένα κι αυτό γιατί κάποιοι θέλουν την Ελλάδα στην ΕΕ , φοβούνται τις επιπτώσεις μιας πιθανής εξόδου , θέλουν την Ελλάδα χρεωμένη (αδύναμη), θέλουν κυβερνήσεις που θα υπογράφουν ότι τους δίνουν, θέλουν την μεταφορά των ελλήνικων καταθέσεων σε χώρες τις ΕΕ. Και όλα αυτά για να μας πετάξουν καταχρεωμένους εκτός ΕΕ την ώρα που θα τους βολεύει.

Το ΚΚΕ κατηγορεί τον Τσίπρα ότι είναι φιλοευρωπαιστής ενώ συγχρόνως το ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ότι δεν είναι φιλοευρωπαιστής , τα ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως κωλοτούμπα ενώ ταυτόχρονα όλα τα κόμματα τον κατηγορούν ότι είναι σταθερός στις απόψεις του και δεν βάζει νερό στο κρασί του για να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας. Στην πραγματικότητα δεν πολεμάνε εκείνον, πολεμάνε εσένα, το μυαλό σου που είδες στο πρόσωπο εκείνου την ανατροπή. Δυστυχώς μέσα σε όλα αυτά τα κακά που δημιούργησε η Ελλάδα βρίσκεται και το πιο βασικό τους όπλο η αμορφωσιά, η έλλειψη παιδείας . Πόσο εύκολα σου σερβίρουν κάτι και συ το τρως;

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VIDEO: Το Fail της ημέρας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VIDEO: Το Fail της ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ