2016-12-25 08:54:13
Φωτογραφία για ΡΩΣΙΑ: ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΜΕ 91 ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ
Το αεροπλάνο πιθανόν συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα

Αεροσκάφος της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας τύπου Τουπόλεφ ΤU-154, στο οποίο επιβαίνουν 91 άτομα, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, λίγο μετά την απογείωσή του από το θέρετρο Σότσι στη Μαύρη Θάλασσα. Συνεργεία διάσωσης έχουν σπεύσει στην περιοχή για τον εντοπισμό του αεροσκάφους που, σύμφωνα με πηγή των τοπικών υπηρεσιών ασφαλείας αλλά και ρωσικά ΜΜΕ, εκτιμάται ότι συνετρίβη. 

Πηγή των τοπικών υπηρεσιών ασφαλείας ανέφερε συγκεκριμένα ότι το αεροσκάφος συνετρίβη στα βουνά της περιοχής του Κρασνοντάρ, στο νότιο τμήμα της χώρας. «Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της έρευνας, το TU-154 έφθασε στο Σότσι από το αεροδρόμιο Chkalovsky της Μόσχας για ανεφοδιασμό. Είναι πολύ πιθανόν να έχει συντριβεί στην ορεινή περιοχή του Κρασνοντάρ» δήλωσε η πηγή στο πρακτορείο RIA Novosti.

Το πρακτορείο INTERFAX μετέδωσε, επικαλούμενο το δίκτυο RUSSIA 24 TV,  ότι το αεροσκάφος πιθανόν συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα, κοντά στις ακτές του Σότσι. Κατά την ίδια πηγή, το αεροπλάνο συνετρίβη λόγω τεχνικής βλάβης.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, στο αεροπλάνο επέβαιναν Ρώσοι στρατιώτες και καλλιτέχνες μουσικού συγκροτήματος που μετέβαιναν στην αεροπορική βάση Χμέιμιμ της Λαττάκειας για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τις δυνάμεις της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας στη Συρία. Εννέα Ρώσοι δημοσιογράφοι επέβαιναν επίσης στο αεροπλάνο.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ