2016-12-25 12:59:19
Φωτογραφία για 6 κομμάτια που δεν πρέπει να πετάξεις (ποτέ) απ' την ντουλάπα σου
Όλες χρειαζόμαστε ένα ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα μας, αλλά πρώτα πρέπει να να κάνουμε μία λίστα με τα πράγματα που θέλουμε να κρατήσουμε Στην κορυφή θα πρέπει να είναι οτιδήποτε έχει συναισθηματική αξία ή που φέρει πολλές αναμνήσεις. Δεν σου λέμε να κρατάς κάθε ένα μπλουζάκι, φόρεμα ή κόσμημα για 3 μήνες πριν αποφασίσεις να το αποχαιρετίσεις, απλά σιγουρέψου πως δεν θα μετανιώσεις την απόφασή σου, ακόμα κι αν το στιλ σου αλλάξει.

Συγκεντρώσαμε έξι σημαντικά κομμάτια που δεν θα έπρεπε να πετάξεις ποτέ.

Την πρώτη σου πολύ ακριβή αγορά

Οι γυναίκες που λατρεύουν την μόδα θα ξέρουν πολύ καλά το συναίσθημα εκείνο, όταν αγόρασες την πρώτη σου ακριβή τσάντα ενός οίκου. Για τις περισσότερες αυτό σημαίνει να βάζεις στην άκρη ένα ποσό από κάθε μισθό για να την αποκτήσεις. Ανεξάρτητα με το πόσο έχει αλλάξει το στιλ σου από τότε, μην την δώσεις και μην την πουλήσεις. Άφησε την ως υπενθύμιση του πόσο δούλεψες για να την αποκτήσεις.


Ρούχα που έχουν συναισθηματική αξία

Η καρφίτσα που σου έδωσε η γιαγιά σου, εκείνο το μαλακό πουλόβερ που σου είχε πάρει η μαμά σου -όλα αυτά τα αντικείμενα έχουν συναισθηματική αξία που δεν θα έπρεπε να αντικατασταθεί στην ντουλάπα σου. Ακόμα κι αν φοράς το κομμάτι αυτό πολύ σπάνια, μην το αποχωριστείς. Μερικά πράγματα δεν αγοράζονται.

Το πιο πολυφορεμένο, άνετο τζιν σου

Μπορεί να θέλεις ένα καινούριο τζιν, αλλά υπάρχει ένα στην ντουλάπα σου που δεν θέλεις να πετάξεις. Ξέρεις, αυτό που κάθεται καλά σε όλα τα σωστά σημεία, κάνει τους γλουτούς σου να δείχνουν ωραίοι και πιθανότατα δεν υπάρχει πια στο μαγαζί. Αν είναι έτσι, σίγουρα μην το πετάξεις.

Το δερμάτινο jacket σου

Το δερμάτινο jacket είναι απ' αυτά τα ρούχα που δείχνει όλο και καλύτερο όσο πιο πολύ το φοράς. Είναι αρκετά δύσκολο να βρεις ένα που να σου κάνει και δεν αξίζει άπειρα χρήματα, οπότε όταν βρεις το τυχερό, μην βιαστείς να το αποχωριστείς. Είναι πιο δύσκολο να το βρεις απ' όσο νομίζεις.

Σουβενίρ από ταξίδια

Μερικοί άνθρωποι μαζεύουν καρτ ποστάλ ή μαγνητάκια όταν ταξιδεύουν, αλλά για τις γυναίκες της μόδας, έχει να κάνει με το στιλ. Είτε είναι ένα μαντήλι που έφερες απ' την Ινδία, είτε εκείνα τα χειροποίητα κοσμήματα που βρήκες στην Πορτογαλία, αυτά τα ξεχωριστά κομμάτια αξίζουν λίγο χώρο στην ντουλάπα σου.

Αντικείμενα που θέλεις να δώσεις στην κόρη σου

Ο καλύτερος λόγος να μην πετάξεις κάτι, είναι επειδή το κρατάς για την κόρη σου. Από το νυφικό σου μέχρι το αγαπημένο σου κολιέ. Φρόντισέ το και δώσε το στην μικρή σου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ