2012-05-19 14:33:04
Φωτογραφία για VIDEO: Τα καλλιστεία του γυναικείου ποδοσφαίρου
Το γυναικείο ποδόσφαιρο έχει αρκετούς θαυμαστές και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να γίνουν ακόμα περισσότεροι Στην Ελλάδα, το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν έιναι και από τα πιο δημοφιλή αθλήματα. Σε Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία και Ηνωμένες Πολιτείες όμως, τα άτομα είναι αρκετά μπροστά. Έχουν επενδύσει αρκετά (ειδικά στη Σουηδία) στο γυναικείο ποδόσφαιρο και έχουν τρομερά αποτελέσματα.

Συνδυάζοντας τα δύο αγαπημένα θέματα συζήτησης των ανδρών (γυναίκες και ποδόσφαιρο), έχουν καταφέρει να διεξάγονται αναμετρήσεις σε γεμάτα γήπεδα και αυτό να μην αποτελεί έκπληξη.

Βέβαια, και οι ποδοσφαιρόφιλοι που γεμίζουν τα γήπεδα, έχουν ένα καλό… δώρο. Η παρουσία αρκετών γυναικών στον αγωνιστικό χώρο ανεβάζει τη θερμοκρασία και το Onsports προσπαθεί όσο είναι δυνατόν να σας βάλει στο κλίμα. Μετά από αυτό, δεν γνωρίζουμε αν θα ανέβει και το ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο, ωστόσο εμείς θα έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας, καθώς από τη μία ενημερώνουμε πάντα για τα γεγονότα στο γυναικείο ποδόσφαιρο της Ελλάδας και από την άλλη σας μεταφέρουμε μία άλλη άποψη του αθλήματος.

Παρακάτω θα δείτε διάφορες εντυπωσιακές ποδοσφαιρίστριες.Το πρόγραμμα έχει λίγο από… Λέσα Αντριόλι και φτάνει μέχρι και τη Χέδερ Μιτς των Ηνωμένων Πολιτειών. Απολαύστε!

 
onsports.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ