2012-05-19 18:53:13
Φωτογραφία για «Συστράτευση της Κεντροδεξιάς» ζήτησε ο Π. Ψωμιάδης...
Κάλεσμα σε κεντροδεξιά συστράτευση απηύθυνε ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα Βορείου Ελλάδας της ΝΔ κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος, μιλώντας σε «γαλάζια» στελέχη και πολιτευτές, άσκησε έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Κατά την εισήγησή του στην πρώτη... συνεδρίαση της υπό σύστασης γραμματείας της επιτροπής εκλογικού αγώνα Βορείου Ελλάδας, ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών, κάνοντας λόγο «για την πιο κρίσιμη μάχη της γενιάς μας».

«Ηρθε η ώρα του τελικού αγώνα. Είμαστε όλοι εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας απέναντι σε όλα όσα μας πλήγωσαν και μας πρόδωσαν. Ενωμένοι και αποφασισμένοι θα δώσουμε την πιο κρίσιμη μάχη της γενιάς μας» είπε.

Κάλεσε σε συστράτευση τα μέλη, τα στελέχη και «τα εκατομμύρια των φίλων της μεγάλης ελληνικής κεντροδεξιάς παράταξης», ανεξάρτητα από τη στάση που κράτησαν στις τελευταίες εκλογές.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε: «Θα αγωνιστούμε με νύχια και με δόντια, μέρα και νύχτα, ώστε η πατρίδα μας να μην πέσει στα χέρια των συνιστωσών της αμετροέπειας και στη θολούρα και αναξιοπιστία της επικίνδυνης και μηδενιστικής Αριστεράς. Δεν θα αφήσουμε το χάος να νικήσει την Ελλάδα».


Εν τω μεταξύ, ερωτηθείς για τον ρόλο του κ. Ψωμιάδη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης απάντησε: «Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναλαμβάνει έναν κρίσιμο ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ. Αναλαμβάνει επικεφαλής όλων των προεκλογικών δραστηριοτήτων του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα, σε απευθείας συνεννόηση με τον πρόεδρο. Είναι γνωστές οι ικανότητές του, αλλά και η δυναμική που έχει στην κοινωνία. Είναι ένα κορυφαίο και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ»...
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ